2777
2789
عنوان

کیا فکر میکنن شوهرشون چشم چرونه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3118 بازدید | 159 پست
یکی از دوستای منم زل میزنه به مردا بعد میزارن دنبالش و میخان شماره بدن بهش میگم چرا مثل دختر بچه ها ...

😂😂😂😂اونم لابد مثه شوهر من فقط یکم کنجکاوه بهش میگم اینجوری نکن میگه من فقط یکم کنجکاوم والله فکر کن زول بزنه به یه زن زنه چی فکر میکنه پیش خودش میگه آیا من چقدر خوشگلم چشش بدجور گرفته منو تازه دواز جون از جمع زنه خوششم بیاد عشوه خرکیم بیاد 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه هیزی نیس یکاری نکن شوهرت دیگه چیزی پیشت نگه پنهون کاری کنه و به جای دیگه برسه

از این حرکتش متنفرم خیلی ناراحت میشم کاری کرده هیچ حسی بهش ندارم فقط ازش متنفرم 😔😔😔

😂😂😂😂اونم لابد مثه شوهر من فقط یکم کنجکاوه بهش میگم اینجوری نکن میگه من فقط یکم کنجکاوم والله فکر ...

آره والا خب قشنگ نیست .یه بارم به یه پسره خیلی نگاه کرده بود طرف اومد اینم گفت من خوشم نمیاد ازت پسره هم گفت پس اینقدر نگاه نکن و چراغ سبز نشون‌نده 

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
تو واکنشت چیه باهاش دعوا نکردی ؟حرص نمیخوری ؟

انقد وایل حرص میخوردم باهاش دعوا میکردم ولی دیرم بی فایدس تازه پروترم میشد و قهر میکرد

یه مدت خودم زدم بیخیالی و حساسیت نشون ندادم

بجاش خودم بهترین تیپ‌زدم 

دروغ چرا تو دلم خیلی ناراحت میشم و حرص میخورم و حتی گریه 

ولی نمیدونم چطوری برخورد کنم درست

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
من فک کردم سنت کمه که اینطوری میکنی،،،عزیزم زیاد سخت نگیر

من سخت نمیگیرم گلم واقعن همه ی فاکتورهای یه مرد هرزه   وچشم چرون روداره یعنی طوریه راحت یه زن میتونه گولش بزنه یعنی انقدر نگاه میکنه همه چیو زهر مارم کرده دوست ندارم باهاش بیرون برم بهش گفتم طلاق میخوام جداشم بهتره والا من تجسس تو گوشیش نکردمیخوام جداشم وشکایت کنم پرینت گوشیشو بگیرم ببینم باچند نفره 

انقد وایل حرص میخوردم باهاش دعوا میکردم ولی دیرم بی فایدس تازه پروترم میشد و قهر میکرد یه مدت خودم ...

ای خواهر پس یکی پیداشد همدرد خودم بخدا کم آوردم فک کن بغلش باشی حواسش جای دیگس زول میزنه به کسی منم بیشتر بخودم میرسم تیپ میزنم ولی حسودیش میشه یه شلوار درس تنگ از اینا که بغلش یه چاک کوچولو داره خریدم با یه کفش پاشنه دار خفن که باید بندازم آشغالی پام پر تاولشد خوشحالشد گفت نپوش دیگه 😂😂😂

آره والا خب قشنگ نیست .یه بارم به یه پسره خیلی نگاه کرده بود طرف اومد اینم گفت من خوشم نمیاد ازت پسر ...

ای واییی 😂😂😂😂😂😂😂😂پسره خوب حالشو گرفته 😂😂😂آره دیگه شوهر خودمن بمن میگه نگاه دختره داره بهم امار میده نگا نخ میده یبار زدم تو صورتش گفتم توهم نخشو میگیری کرمو نگاه نکنی آمارنمیده انقدر فشش دادم

خواهرجان بخودت میرسی تغییری هم دیدی ازش 😒..؟

خیلی کم ...

ولی میدونی حس میکنم تو ذاتشونه

یه زار بهم گفت من جلوت نگا میکنم خوبه برم پشت سرت کارای یواشکی کنم 

هربار خودشو تبرعه میکنه که انگار یه چیز عادیه 

ولی اگه من نگا مردا کنم حکمم اعدامه 

والاا نمیدونم چه موجودیه بخداا 

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .