من احساس میکنم هست من چهرم شبیه لیندا کیانیه شوهرم هروقت فیلم نشون میده میگه چقدر شبیهید دیروز یه دختر بیرون بود دور یکم نشسته بود یهو گفت اینو شبیه بازیگره گلشیفتس من ناراحت شدم گفتم خاکتوسر هیذت کنن گفت من فقط کنجکاوم من گفتم نه تو هیذی حالا کاراش رو مخمه مثلا آیشواریا رو میگه شبیه دخترفامیلمونه 😳
یکی از دوستای منم زل میزنه به مردا بعد میزارن دنبالش و میخان شماره بدن بهش میگم چرا مثل دختر بچه ها ...
😂😂😂😂اونم لابد مثه شوهر من فقط یکم کنجکاوه بهش میگم اینجوری نکن میگه من فقط یکم کنجکاوم والله فکر کن زول بزنه به یه زن زنه چی فکر میکنه پیش خودش میگه آیا من چقدر خوشگلم چشش بدجور گرفته منو تازه دواز جون از جمع زنه خوششم بیاد عشوه خرکیم بیاد 😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من فک کردم سنت کمه که اینطوری میکنی،،،عزیزم زیاد سخت نگیر
من سخت نمیگیرم گلم واقعن همه ی فاکتورهای یه مرد هرزه وچشم چرون روداره یعنی طوریه راحت یه زن میتونه گولش بزنه یعنی انقدر نگاه میکنه همه چیو زهر مارم کرده دوست ندارم باهاش بیرون برم بهش گفتم طلاق میخوام جداشم بهتره والا من تجسس تو گوشیش نکردمیخوام جداشم وشکایت کنم پرینت گوشیشو بگیرم ببینم باچند نفره
انقد وایل حرص میخوردم باهاش دعوا میکردم ولی دیرم بی فایدس تازه پروترم میشد و قهر میکرد یه مدت خودم ...
ای خواهر پس یکی پیداشد همدرد خودم بخدا کم آوردم فک کن بغلش باشی حواسش جای دیگس زول میزنه به کسی منم بیشتر بخودم میرسم تیپ میزنم ولی حسودیش میشه یه شلوار درس تنگ از اینا که بغلش یه چاک کوچولو داره خریدم با یه کفش پاشنه دار خفن که باید بندازم آشغالی پام پر تاولشد خوشحالشد گفت نپوش دیگه 😂😂😂