جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
منم بتام اول ۱۴۰ بعد ۲۲۴ و بعد ی هفته دوباره رفتم ۳۱۴۰ شده بود خودتو درگیر بتا نکن مامان شدی دیگه من بعد ازمایش اخرم رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود برا قلبش ۱۰ روز دیگع میرم الان سونو بری هیچی معلوم نیس
واي راست ميگيي .. من خيلي ادم استرسي هم هستم كافيه بهم يه چيزي بگه كامل همه چيم داغون ميشه . همه ميگ ...
خواهشا حرفم رو گوش بگیر از رو تجربه م بهت میگم. صد درصد بارداری شک نکن هیچ سونویی هم لازم نیست بری گلم. بارداری هر روزش یه چیز عجیب داره اگه بخای برای همشون استرس بگیری که اون بچه از بین میره خدای نکرده. آروم باش . گرمیجات نخور ، اینایی که میگم اصلا نخور دکتر بهم گفت دم کرده زعفرون و کلا دم کرده هایی که گرم هستن، جگر، آب هویج، عسل اینا رو اصلا نخور. دیگه هرچی خواستی راحت بخور به هیچی هم فکر نکن، ۴هفته دیگه برو صدای قلب کوچولوش را بشنو☺
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
منم بعد تعطیلات میرم سونوی قلب از بس بهش فک میکنم شبا خواب میبینم رفتم ساک خالی بوده 😥
نمیدونم ک چراالکی استرس میگیریم بخدا اگ سالم نبود تاحالا افتاده بود من اونطوری فک میکنم خودمو اروم میکنم دلم تو دلم نیس برم سونو سپردمش ب علی اصغر انقدر نذرکردم ک سالم باش این سونو هم.یونو اولم سالم و همه چی نرمال بود ولی قلبش هنوز تشکیل نشده بود ۵ هفته بود اون موقعه
جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
نمیدونم ک چراالکی استرس میگیریم بخدا اگ سالم نبود تاحالا افتاده بود من اونطوری فک میکنم خودمو اروم م ...
منم همون ۵ هفته رفتم که برا اون موقع همه چی نرمال بود دقیقا منم این افکار شما رودارم میگم اگه مشکل داشت ی کاری میشد خدایی نکرده میدونی من ای وی اف کردم سختی خیلی کشیدم با این که سنم کمه ۲۳ سالمه اما ۵ سال انتظارو دوا درمون باعث میشه همیشه ترس داشته باشم .. نذرو نیازم که دیگه نگم برات ولی ان شاالله به حق علی اصغر امام حسین که صحیح و سالم بغل بگیریمشون
منم همون ۵ هفته رفتم که برا اون موقع همه چی نرمال بود دقیقا منم این افکار شما رودارم میگم اگه مشکل د ...
ایشالله عزیزم ایشالله دوتاشونم سالم باشن و صدای قلبشونو بشنویم و راحت بشیم