2777
2789
عنوان

حاملگي

232 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

من ٤ بار بيبي چك گذاشتم مثبت بود در روز دومم بعد از موعد ازمايش دادم بتام ٢٠٠ بود 

حالا اينكه خيلي ميترسم كه ساك حاملگيم تشكيل نشده باشه همه جا هم تعطيلاته نميشه رفت سونو .بتام براي دو روز بعد عاديه ٢٠٠؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله ای دیگه. الان که ساک حاملگی مشخص نمیشه الکی نرو سونو خودتو درگیر کن دوماه دیگه برو یعنی ۸هفتگی صدای قلبش رو گوش کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اخه گفتن كه سري برو پيش دكترت و سونوت كنه

اصلا نشون نمیده و اینقدر استرس میگیری که نگو

اروم باش و بذار زمان بگذره

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

من رفتم هم ازمایش دادم هم سونو الان بعدتعطیلات باید برم برا قلبش خیلی ام استرس دااارم ک چی میشه 

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
اصلا نشون نمیده و اینقدر استرس میگیری که نگو اروم باش و بذار زمان بگذره

همين الانم از استرس حالم بده 

نميدونم بايد چيكار كنم 

دوستان تو اين ماهاي اول من چه چيزاي بهتره بخورم 

تا برم دكتر 

اصلا نرو. برای خودشون گفتن. الان که تو سونو چیزی مشخص نیست دختر خوب. همون ساک حاملگی هم که میگی باید بتای ۲۰۰۰به بالا باشه که نشون بده

من دو روز قبل اینکه برم دکتر بتام۷۸۰بود. رفتم دکتر سونو کرد گفت هیچی تو رحمت نیست انقدر اعصابم بهم ریخت و گریه کردم عین دیوونه ها گفت شاید خارج از رحم باشه دوباره بتا بده معلوم بشه که آزمایش دادم شده بود ۳۸۰۰. و خوب بالا رفته بود. یعنی ببین با بتای۳۸۰۰هم باز تو سونو هیچی نشون نداده بود. دیگه گفتم عمرا برم سونو، صبر کردم ۸هفته و۶روز رفتم صدای قلبش رو شنیدم. بیکاری الان بری اعصاب خودتو بهم بریزی؟ اشتباه منو نکن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤