2777
2789
عنوان

حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست
الهی امین بیایم همین تاپیک خبر بدیم 

اره اره حتما

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
الهی امین بیایم همین تاپیک خبر بدیم 

منتظر خبرخوشتم

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهشا حرفم رو گوش بگیر از رو تجربه م بهت میگم. صد درصد بارداری شک نکن هیچ سونویی هم لازم نیست بری گ ...

ايشالا اميدم به خداس ممنون بابت حررفاتت هممون همينجا خبراي خوب بديم بهمممم

ايشالا اميدم به خداس ممنون بابت حررفاتت هممون همينجا خبراي خوب بديم بهمممم

قربانت عزیزم. به امید خدا😘😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من شيراز زندگي ميكنم اما هر چي ميگردم به اسم دكتر طاهره مختاريان مي رسم كه تهرانه جالبه كه در موردش نوشتند كه با شهرستاني ها و خارج از ايران هم بطور انلاين و غير حضوري كار ميكنه با واتس اپ و اسكايپ و اينا

من يه دختر ده ساله دارم الانم سنم بالا رفته ولي احساس ميكنم وقتي ميريم سفر يا استخر يا دريا شوهرم تنها مي مونه يا تو جمع هاي جدا گانه مردانه زنانه 

دلم براش سوخت و ميخوام براش پسر بيارم هرچي دنبال دكتر ميگردم آخرش براي پسر دار شدن و دختر دار شدن به اسم دكتر طاهره مختاريان ميرسم واسه همين ميخوام برم پيشش به نظر شما تو سن ٤٠ سالگي عاقلانه است كه من بچه بيارم يا نه؟؟؟؟