2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميخوام برم ديگه نميخوام باهاش زندگي كنم از صب حاي يه زنگ نزده شبم يك و نيم اومد خونه هرچي گفتم كجا ب ...

خب خسته بوده

یعنی هنوز همسرتو نمیشناسی که چطور ادمیه؟

شاید تا عصر سر کار بوده بعد پیش خانوادش نرفته؟

حالا من تو جریان زندگی شما نبودم

ولی هیچ وقت خونتو ترک نکن و برای مرد خالی نزارش😊

اینو بدون که از خداشونه تنها بمونن

با حرف زدن حلش کن

منظورم بحث زیاد نیس هااا

کاش میشد همه یاد میگرفتن با حرفها حرمت ها رو نشکنن

وقتی حرمت بین بره

کم محلی و ناراحتی میاد تو زندگی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

گناه مردا همینن غصه نخور

نميتونم ديگه واقعا فردا چمدونمو برميدارم ميرم حتي احترام بلد نيست بزاره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
خب خسته بوده یعنی هنوز همسرتو نمیشناسی که چطور ادمیه؟ شاید تا عصر سر کار بوده بعد پیش خانوادش نرفت ...

نه عزيزم اونجا نبود بعدشم بار اولش كه نيست اينطوري ميره سركار ولي هيچوقت اينجوري نبود اخلاقش ما طبقه ي پايين مادر شوهرم اينا ميشينيم اونجام نرفته معلوم نيست كدوم گوري بوده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چون در آینده هزاران مشکل صعب‌العبور خواهید داشت

خدایی بیخیال.مردمو اذیت نکن

یاد این رَمال ها میفتم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 16 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز