2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=152742233]نميتونم ديگه واقعا فردا چمدونمو برميدارم ميرم حتي احترام بلد نيست بزاره[/QUOTباهم ص ...

اونونميخواد صحبت كنه امشب بهش گفتم يني حق ندارم بدونم شوهرم كجا بوده چرا دير اومده از صب كه نبودي نه زنگ زدي نه هيچي الانم اومدي اينجوري رفتار ميكني من چ گناهيي كردم گفت نه حق نداري هرجا بودم به خودم مربوطه بگير بخواب

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
مشکلات دیگه در آینده

عزیزم خاهشا بگو من با شوهرم خوشبخت میشم حسش به من چیه چجوری باهاش رفتار کنم

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی
عزیزم خاهشا بگو من با شوهرم خوشبخت میشم حسش به من چیه چجوری باهاش رفتار کنم

خوشبخت میشی به شرط اینکه از تجربه افراد متاهل و خوشبخت استفاده کنی شوهرت هم دوستت داره

بچه و بچه داری یا ورود آدمای نا مناسب به زندگیتون  به نظرم رو کس دیگه ام فکر کن بهتره برات

خب بگو من با اقای... ازدواج کنم خوبه یا نه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

2790
2778
2791
2779
2792