2777
2789

از شش ماهگی بهش غذا دادم با فرنی و حریره ... شروع کردم الان که هفت ماهشه از دیروز دیگه چیزی نمیخوره وقتی قاشق را به دهنش نزدیک میکنم روش و طرف دیگه میبره   در صورتی که قبلا خیییلی حرص میزد برای غذا باید چیکار کنم ؟!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه شروعشه😂😂😂

رفیقمون تازه کاره‌ 🤣

منکه روزی یبار گریه میکنم سر بدغذاییش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
وایییی یعنی طبیعیه 

نصف قاشق عرق نعناع بریز تو آبش ببین بهتر میشه.من دیگه استادم تو ابن زمینه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
وایییی یعنی طبیعیه 

اگه میخوای بهش غذا بدی باید حداقل یک ساعت بیشتر شیر و میوه و هیچی نخورده باشه گرسنه که باشه میخوره

بعد سعی کن غذایی که دوست داره بهش بدی مثلا یکم مزه دارش کن نمک بزن بعد جلوش اسباب بازی زیاد بذار براش آهنگ بخون حواسشو پرت کن دهنشو راحت باز میکنه این سنی دیگه اداهاش زیاد میشه اذیت میکنه صبور باش

رفیقمون تازه کاره‌ 🤣 منکه روزی یبار گریه میکنم سر بدغذاییش

من که انقد گریه کردم سر این موضوع بچمو از شیر گرفتم تا یکم به غذا رو اورد الان دیگه بیخیالش شدم هروقت گرسنش شد میخوره دیگه  نخوره هم اصرار نمیکنم 

۳سالشه بچم