2777
2789

اره چیزی نیس ک

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این شرایط کسی غذا نمیخوره و از دست کسی نمیگیره ب نظرم ماسک بخرید بهتره یا همون پول و بدید مواد غذ ...

میگیرن گرم میکنن میخورن

البته من با بسته مواد غذایی موافق ترم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
تو این شرایط کسی غذا نمیخوره و از دست کسی نمیگیره ب نظرم ماسک بخرید بهتره یا همون پول و بدید مواد غذ ...

مردم میگیرن..بعضی ها فقط نمیخورن...من خیلی هارو دیدم صف میکشن وس نذری.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

دوستان اون بندگان خدایی که در حسرت یه وعده غذای گرم ان، این غذاهارو می گیرن، نذری امام حسین هم هست ان شاالله هیجی نمیشه

نمی دونم چرا کرونا فقط تو نذری هست تو فست فودی ها نیست

دختر نازم، عروسکم، تو معجزه ی خدایی، پسر قشنگم تو هدیه ی خدایی
منم همینو میگم..میگیرن...

والا ما فقط چند تا برا در و همستگایه میخواستیم بدیم ک مردم رهگذر نذاشتن ب همسایه ها برسه گرفتن ازمون 

البته شاید قسمت همونا بوده و لی خدایی تمام و کمال بهداشت رو رعایت کردیم ک مدیون مردم نشیم