2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
باید با یکی دوس شی بعد دوران آشنایی رو بگذرونی الان دیگه 70_80درصد ازدواج ها اینطوری شده،حتما حتما س ...

من تاپیک میزنم دوس پسر دارم اینجوری اینجوری همه میگن چرا دوست شدی گناهه تا وقتی گناه کنی نمیتونی ازدواج کنی باز اینجا میگین دوس شو🙄

من خودم ۳۰ سالمه مجردم 

تنهایی اصلا خوب نیست .....بخصوص در این سنی که ایشون هستن اخه تا کی میخاد تنها بمونه تشویقش کنید بره ...

با یکی بیشتر از یک سال دوست بودم قول ازدواج داد رفت دیگه پیداشم نشد فایده نداره عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی بیشتر از یک سال دوست بودم قول ازدواج داد رفت دیگه پیداشم نشد فایده نداره عزیزم

اره ...عشق پاک یه چیز دیگس😍

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یکی فامیلای دورمون مجرد بود دختر خوب با کمالات حدود ۳۷ سالش بود قیافه اشم معمولی بود ولی اخلاق خیلی خوبی داره خواستگار اومد براش چه خواستگاری ماشالله اخلاق رفتار خوب خانواده خوب وضع مالی خوب کارخانه دار 

اینم تحقیق کرد بعد ازدواج کرد الان چندساله ازداوج کرده خوشبخته خداروشکر 

اینا رو گفتم بدونی فک نکن به این چیزا تو هم یه روزی با کسی خوب ازدواج میکنی مطمئن باش یکی هم خودت رفتی دوستت رو آشنا کردی خودتم با یکی آشنا شو 😜

من تاپیک میزنم دوس پسر دارم اینجوری اینجوری همه میگن چرا دوست شدی گناهه تا وقتی گناه کنی نمیتونی ازد ...

همه رو بیخیال شو مگه تو واسه همه مهم هستی که نظر اونا برات مهم باشه ،آدمها تا وقتی تو موقعیت طرف قرار نگیرن درکش نمیکنند فقط قضاوت نادرست میکنن البته بعضیا...والا تو اطرافیان ما که هر کی دوس بوده ازدواج کرده اکثرشون البته

بزار بره ....این نشد اون یکی بالاخره یه آدم درست وحسابی پیدا میشه که قدرتو بدونه البته اینم بگم تو انتخابهات باید خیلی دقت کنی هر آدمی که پیشنهاد میده نمیتونه شریک زندگیت باشه ،عاقلانه تصمیم بگیر

اره شانس ی چیز دیگس

فامیلای ما میگن دختر از یه سنی گذشت مجرد موند رو بختش میشینی یه همچین چیزی واقعا هم دیدم یکی از فامیلامونم دختره ۲۸ سالگی ازدواج کرد شوهرش خیلی خوبه بااخلاقه یعنی جونش برای زنش میره درست وضع مالیش خوب نیس ولی خیلی زنشو دوست داره 

بزار بره ....این نشد اون یکی بالاخره یه آدم درست وحسابی پیدا میشه که قدرتو بدونه البته اینم بگم تو ا ...

هر چی به پستم خورده همین بوده ازت سواستفاده ی احساسی میکنن بعدش دیگه خداحافظ. مگه روح و روان آدم پله که هر کی خواست از روش رد بشه و یه جایی از قلبت زخمی بشه این چ حرفیه دوست من من که سنگ یادگاری نیستم که هر کی خواست بیاد بتراشه و بره پس من چی اگه اصلا نشد چی من چی میشم ?