2821
2789

ی بار رفته بودیم خونه ی بنده خدایی خانومه خوبو خوش سلام علیک کرد ناهار خوردیم داشتیم حرف می زدیم با خانمه یهو حالش بد شد تشنج کرد برادرش همسرش پسراش همشون افتادن روش دستو پاشو گرفتن هر کاری می کردن مانعش بشن نمیشد همش می خواست خودشو بزنه از زمین بلند میشد جسمش‌با شدت کوبیده میشد رو زمین همش‌جیغ میکشید ما پشمامون ریخته بود 😓

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
جن "ترسناک" نیست منم قبلن ازش میترسیدم خیلس زیاد شاید وجود داشتع باشع ولی ترسی ندارع. از هیچ چیز ن ...

🤔🤨🤨نکنه خودت جنی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیشب تو یه تاپیکی از سابقم گفتم ساعت 3 شب بود خدا شاهده تا صبح داشتم جون میدادم هی کابوس میدیدم ب ...

من ی باز خاب دیدع بودم همع دشمنام رو ب صورت جن تو خابم دیدم دهه بار از خاب بیدار شدم آخرم ۴ صب زنگ زدم محمد گفتم اینقد خاب میبینم نمیتونم بخابم ببخشید بیدارت کردم گف من بیدار بودم من باور نمیکنم زود بیدار میشع آخرش ۶صب بیدار شع ولی خودش میگف بیدار بود یکم حرف زدیم رفتم خابیدم😂😂الان فکرش میکنم خندم میگیرع عین بچع کوچولوها پارسال بود😂😂😂🤣

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
محمد کیه؟جنه؟

دیوونه ای دوستمع😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من ندیدم

ولی پارسال خودم وخانومم وبچم رفتیم باغ پدرم چندروز بمونیم

بعد یه جاییه که اطرافش خونه نیست زمین کشاورزی ودرخت واین چیزاست

من رفتم نزدیکای غروب خرید کنم وقتی برگشتم دیدم خانومم وبچم اینقدر گریه کردن جیغ زدن حالشون خیلی بد بود

یکم ارومش کردم گفت از وقتی رفتی تا برگشتی چندین بار برق قطع شد وصل شد بعد صدای پا میومد که روی برگا داره راه میره

من که رسیدم والا خبری از این چیزا نبود خدا میدونه

اطرافم رفتم نگاه کردم ادم یا حیوونی وجود نداشت

همونی هستی که خونتون جن داشت 

اری 🤦‍♀️

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
ی تجربتو بگو ک ممد توش نباشه

نیس دیگ همچین تجربع ای

من ی باز خاب دیدع بودم همع دشمنام رو ب صورت جن تو خابم دیدم دهه بار از خاب بیدار شدم آخرم ۴ صب زنگ ز ...

خوشبحالت یکی و داشتی بهش زنگ بزنی 🤦‍♀️❤️

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز