2777
2789
عنوان

خانم های متاهل تبخال تناسلی

758 بازدید | 31 پست

من چند ماهه با این تبخاله درگیرم چیکار کنم 😓هی میره هی میاد بخاطر چیه؟میشه از زگیل تناسلی شریک جنسیت باشه؟ شماها همسرتون زگیل داشته چیکار کرده اونم هی میسوزونه ولی باز میاد با وجود اینکه انقد به بهداشت اهمیت میدیم و حمام میریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا گرفته زگیل شوهرت ؟ استخر یا شریک جنسی متعدد؟ اون حتما تو رو مریض کرده

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
تبخال واسه خودم زگیل همسرم میزنه

گلم زگیل را نمیدونم ولی خودم سابقه تبخال داشتم رفتم پیش ماما بهم قرص داد بعد از یه هفته خوب شدم خدا رو شکر تا الانم پیش نیومده دوباره برام

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇