2777
2789
عنوان

دستم پوکید

59 بازدید | 6 پست

با عرض معذرت😁

من برای اولین بار میخوام قیمه بپزم 

اون جایی که میخوای لپه ها و گوشتو میخوای بزاری بپزن چقد آب بریزم و لپه و گوشتو باهم بریزم؟

چقد نمک بریزم؟

روغن نمیخواد؟

به جون شما بلد نیستم😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

اول لپه رو میخیسونی...

بعد گوشت و پیازو با زردچوبه تفت میدی...بعد که رنگش عوض شد لپه رو میریزی و درشو میزاری

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
اول لپه رو میخیسونی... بعد گوشت و پیازو با زردچوبه تفت میدی...بعد که رنگش عوض شد لپه رو میریزی و در ...

یکم روغن برا تفت گوشتا بزن... نمک هم اخر سر بزن...

وقتی لپه ها رو ریختی اب بریز که روشونو بپوشونه فقط

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکم روغن برا تفت گوشتا بزن... نمک هم اخر سر بزن... وقتی لپه ها رو ریختی اب بریز که روشونو بپوشونه ف ...

مرسی😁😃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
متاهلی؟

نه

مامانم بیرون بود گفت بپز😁