2777
2789
عنوان

خيانت 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست
خب تهش این مرد اشغاله بازم خیانت میکنه اگه زنش کافی نیس بره طلاق بگیره بعد نیازشو برطرف کنه

اون زنايي كه ميفهمن طرف متاهله اما بازن ميان سمتش فقط خدا لعنتشون كنه خون خراب كنايي كثيف

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   
اگه قلبش برای کسی بود خب باهاش ازدواج میکرد اتفاقا قلبش با شما بوده که ازدواج کرده باهات و به نظرم ا ...

من دختر خالم با یه پسره ازدواج کرد بعد پسره قبل دخترخالم با یه دختره دوست بود

تهشم دوباره با دختره به دخترخالم خیانت کرد

و دخترخالم طلاق گرفت دختره رو گرفت

فقط نمیدونم چه مرگش بود دخترخالمو بدبخت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش چجوری اسنا شدین ببین چون اوایل عقدت بوده میشه گف هنوز حس نمیکرده متاهله خیلی مردا اینطورین چ ...

اره 

ما دو سال قبل از عقد هم باهم دوست بوديم ولي خب دوستم نداشت انگار😭😭😭 واسم سواله چرا اصرار ب عقد داشت

اون زنايي كه ميفهمن طرف متاهله اما بازن ميان سمتش فقط خدا لعنتشون كنه خون خراب كنايي كثيف

شوهر ام دست کمی نداره ازین زن ها

میگه نمیتونم فراموشت کنم و ...

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

اسی مشکلت جدیه

درسته خیلیا راهنمایی های درستی کردن

ولی به اینا کفایت نکن برو مشاوره یا اگه نمیتونی مشاوره تلفنی بگیر 

آدم میتونه از پس همه مشکلات بربیاد فقط کافیه جا نزنه یه انگیزه برای خودت پیدا کن هرچقد کوچیک حتی! به زندگی با امید ادامه بده سعی کن هرروز روی لب یه نفر خنده بیاری🥰 به دنیا اومدیم که موفق شیم🦾 یادآوری: هیچکس تو نیست! پس به خودت بودن افتخار کن
من دختر خالم با یه پسره ازدواج کرد بعد پسره قبل دخترخالم با یه دختره دوست بود تهشم دوباره با دختره ...

اخی طفلی دختر خالت

شاید خانواده پسره اون دوست دخترشو نمیخواستن و بعدا قبولش کردن

جدایی اسی این مرد بازم خیانت خواهد کرد نمیخوای جدا شی هم برو مشاوره خوب که حل کنه براتون مشکلو

زود پیششنهاد طلاق ندین .بعد طلاق راحت نیس حتی اگه بخاطر خیانت جدا بشی .

خیانت باید ریشه یابی شه کسی که خیانت می کنه یا کمبود از جانب مقابل داره یا کمبود درونی داره و بیماری تنوع طلبی که باید درمان شه .ادم خائن مثل بیمار میمونه که باید توسط مشاور درمان شه ریشه یابی شه .

شما فک کن اسی از اینم جدا شد رفت زن بعدی شد و بعدی هم خیانت کرد اونوقت چکار کنه...

طلاق اخرین راهه

سلام 🌷

ببین این چت من با زن داداشم دقیقا برای همین امشبه

داداشم پسر فوق العاده مهربون سر ب زیر 

یه بچه یه ساله دارن 

کلی واسه زنش خرج می‌کنه تا دلت بخوادا

کلی از زنش می‌ترسه عین چی 

فقط یه گوشی ساده داره 

تازه زن داداشمم همه چی رو ب پدر و مادرم گفته یعنی ابرو براش نداشته

ولی داداشم عاشق یه زن شوهردار شده یعنی دوست دختر قبلیش 

بعد چند وقت دوباره می‌ره سراغش اون زنم یه عفریته س یعنی اینم نره اون پا پیش میشه

اخی طفلی دختر خالت شاید خانواده پسره اون دوست دخترشو نمیخواستن و بعدا قبولش کردن

دیگه دخترخالم فقط بدبخت شد دیگه 

منظورم اینه چون باهات ازدواج کرده چیزی رو ثابت نمیکنه

من اینقدر اطرافم خیانت دیدم میدونم 

مرد هوسباز همینه