2777
2789
عنوان

نذری بهداشتی

293 بازدید | 38 پست

سلام،میخوام نذر هرساله ام رو امسال بخاطر کرونا یه کوچولو بپزم وفقط به چندتا همسایه بدم، موقع پخت ماسک میزنم وهمه چی رو رعایت میکنم ولی بنظرتون چیکار کنم طرف مقابلم برای گرفتن نذری دچار تردید نشه؟مثلا کارخاصی هست بکنم؟شما نذری دادید توی این ایام کرونایی؟

چی هست. اگه غذا باشه میشه گرم کرد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما نذری ندادیم

فقط عیدغدیر نذر اش داشتیم ک اندازه خودمون پختیم وخانواده عمم..و ب کسی ام ندادیم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

خیییلی ساده

رو درش بزن لطفا قبل از مصرف گرم شود

والا اینقدررر رستوران و فست فودی مشغول کارن و سرشون هم غلغله هست

اینم مثل اونا بلکه بهتر و تمیزتر

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من از این آب میوه های قوطی گرفتم دادم به مردم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

به نظرم نده! من دیدم یه دوستامون نذری میخواست بده برده بود در خونه همسایه هاشون چندتاشون گفتن بخاطر کرونا برنمیداریم و..

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

خشک بده 

مثلا برنج و روغن و رب گوجه و ماکارانی....

ی چیز دیگه همسایه های شما نیاز انچنانی به غذا ندارن چون وقتی خونه دارن پس یه غذایی شاید ایوونی شاید ساده دارن بده به کسی که نون شب نداره ثوابش خیلی بیشتره 

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی