2777
2789

سلام...پیشاپیش از دوستانی ک نظر منطقی و محترمانه میدن ممنونم. و دوستانی ک با محتوای تاپیک مشکل دارن لطفا بدون نظر دادن برن بیرون لطفا و بحث تاپیک رو منحرف نکنن. 

فکر کنید یه خانم مستقل ک خونه مستقل  داره و تنها زندگی میکنه با ی آقایی زابطه داره. یکساله با هم هستن و بینشون محرمیت خونده شده. منتها ن تو محضر‌ 

حالا این اواخر اقا ق شیطنت هایی کرده باشه ک البته آخرش ثایت شده باشه خیانتی در کار نبوده.

حالا خانم برای بخشیدن میخاد شرط هایی بزاره ک خیالش راحت شه اقا نیتش سواستفاده نیست.

حالا شرط هایی که در راستای ماجرای شیطنت رو بیخیال میشم چون خیلی طولانی میشه مثال بخام بزنم اینه: پسوزد اکانت تلگرام و اینستاشو بده. و جلوی خانم زنگ بزنه ب همون خانمی ک ماجرا داشتن و هرچی خانم گقت رو بگه...

بقیه شرط ها این: برن دفتر و اونجا دفترچه محرمیت بگیرن.

من بعد همیشه اقا نصف اجاره و نصف خرج های خونه رو یا ی مبلغ مشخص ی عنوان خرجی باید بده( البته همیشه خرج میکرده ولی با قانون و مشخص بشه بهتره از نظرم.)

شما پیشنهادتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خانم مجرده و مستقل و قوي

بهتره اون اقا رو از زندگيش خط بزنه

اعتمادي ك بخواد با دادن يوز تل و اينستا بوجود بياد يا بره همون بهتر ك نباشه

در ضمن ههههههههيچ مردي اوزش نداره بخاطرش ذهن و روانت رو درگير كني😶

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.