2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکرش هستم البته من دو سه سال دیگه میخاستم همسرم گیر داده میگه دیر شده

چنسالشه دخترت.... تا وقتی شوهرت طالبه بیار... وقتی شوهر نخاد ادم خیلی دلش غصه میشه وقتی خودش بخاد

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
من ملاک تربیت بچم رتبه برتر کنکور به هیچ وجه نیست دلم میخواد فقط انسان باشه اتفاقا کمال خواهی در ترب ...

نه منظورم اصلا این نیست منظورم اینه تونستن هم براشون رفاه تامین کنن هم استعدادشون رو به نتیجه برسونن

معمولا رتبه برای کنکور ی پکیج کامل هستن هم آرامش دارن هم تو موقعیت‌های سخت خوب تصمیم میگیرن و هم باهوش وتلاشگر هستن .

این نظم و دیسیپلینی که دارن مربوط به تربیتی هست که داشتن 

توشون افراد مضطرب هم هست که درصدشون کمه 

متولد ۹۳،اخه من خودمم میخام ادامه تحصیل بدم

البتهذخب دیگه خودتون میدونید صلاحتون. ولی منم نعطل یک سری وعده وعیدها شدم هی نیوردم و مثلا صبر کردم. اخرشم فکنم خدا دیگه بهم بچه نده😖

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
من با برادرم 8 سال تفاوت سنی دارم و همه ی این موارد رو با هم دارم این موارد وقتی پیش نمیاد که ت ...

همبازیت نشد مهم همبازی بودن نیست فقط شما به هر حال در تعامل با یک برادر بزرگ شدی هرچند ازت خیلی کوچیکتر بوده واینکه ده سال دیگه  این تفاوت خیلی به چشم نمیاد الان من با برادر کوچیکم که پنج سال ازم کوچیکتره صمیمی ترم چون اون الان سی سالشه واینکه به هر حال در پیریاتون یه برادر داری و بچه هاتون یه عمو دارن ولی بچه هایه تک فرزند نه عمو خواهند داشت نه خاله نه دایی و چه نسل منزوی میشن

اگه خدا بهم میداد دلم می خواست حتما سه تا بچه رو داشته باشم، فعلا به گل پسر پنج ساله دارم، بعدش دو تا سقط داشتم، تو رو خدا تو این شب ها برام دعا کنید خدا یه بار دیگه بهمون نظر کنه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
همبازیت نشد مهم همبازی بودن نیست فقط شما به هر حال در تعامل با یک برادر بزرگ شدی هرچند ازت خیلی کوچی ...

نه این همبازیم نشد رو تو جواب اون خانوم نوشتم که این قضیه فقط وقتی اتفاق میوفته که تفاوت سنی کم باشه

نمیدونم والا فکر‌ نکنم بدردم بخوره تو آینده

من سال دوم دانشگاهم اون تازه ابتدایی شو تموم کرده 😐

مثلا میخواد برا من چیکار کنه بعدا

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕