2777
2789
چند فرزندی پول میخواد  امکانات میخواد فقط هی بزایی ملاک نیست خیلی ها بچه های دوم رو اسباب با ...

اسباب بازی نه عزیزم آدم به آینده فکر میکنه که اگه یه روز تو این دنیا نباشه بچه خواهر برادری داشته باشه که همدمش باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=152552367]تک فرزندی اصصصصصلا خوب نیست.  یا ادم نیاره اصلا یا یکی بیشتر.  من که فعلا خدا بهم بیشتر ...[/QUOT اره واقعا قبول دارم یه اتاق اسباب بازی داره ولی باز جلو تلوزیونه یا میخواد من باهاش بازی کنم

تک فرزندی اصصصصصلا خوب نیست.  یا ادم نیاره اصلا یا یکی بیشتر.  من که فعلا خدا بهم بیشتر ...

من با برادرم 8 سال تفاوت سنی دارم

و همه ی این موارد رو با هم دارم

این موارد وقتی پیش نمیاد که تفاوت سنی بچه ها با هم کم باشه

وگرنه هیچ فرقی نمیکنه وقتی رشد سنی تا حدودی پیش رفته

و به همین دلیله که تو سن 19 سالگی حس میکنم پیر شدم

چون از بچگی با ادم بزرگ ها بودم

و وقتیم دو تا شدیم که دیگه فرقی به حالم نداشت

من بزرگ شده بودم

همبازیمم نشد تازه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اگر شرایط اقتصادی و وقت واعصاب وتوانشو داری  دوتا بهتر از یکیه ولی کلی بخوای نحوه ی تربیت پدرم ...

من ملاک تربیت بچم رتبه برتر کنکور به هیچ وجه نیست دلم میخواد فقط انسان باشه اتفاقا کمال خواهی در تربیت بچه ها نتیجه ای جز اضطراب و افسردگی نداره تضمین خوشبختی هم نیست مهم راضی بودن و ارامشه

دلم ۳تا بچه میخواد ولی شرایط مالیمون اوکی نیست

من خودم یه خواهر دارم ،همسرم هم یه خواهر

خیلی کم جمعیتیم این اصلا خوب نیست😓😓

فک کن بچه من فقط یه عمه و یه خاله داره و اصلا مفهوم دایی و عمو رو نمیفهمه ،تازه پدرشوهرمم فوت شده

خواهر و برادر هرچقدر هم بد باشند ،استخوان های همو دور نمیندازن