2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه عالی الهی که زنده و صالح و سالم زیر سایت باشن😘😘😘😘😘😘😘

فدات اجی جوووونم همچنین فرزندا های شما😘😘😘

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
ماشالله چه حوصله ای داری عزیزم😅🧿 اوضاع مالیتون خوبه خداروشکر؟

قربونت دیگه چیکار کنم بچه دوس دارم 

دوس دارم خونم شلوغ باشه 

مالیمم بد نیست در حد اینکه بچه هام متوسط توی رفاه باشن خوبه

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
من به چهارتا بچه فک میکنم انشالله دو دختر دو پسر الان یدونه دختر دارم وتو اقدامم

ما هم دو دختر دوپسر بودیم بچم هم خاله داره هم دایی اما از طرف شوهرم که دوتا پسر بودن فقط یکی عمو داره تازه خونه مادرشوهرم اینا خیلی سوت و کوره همش تنهان ادم تو پیری باید دورش شلوغ باشه خصوصا دختر خونه رو گرم میکنه

تک فرزندی اصصصصصلا خوب نیست.  یا ادم نیاره اصلا یا یکی بیشتر.  من که فعلا خدا بهم بیشتر ...

اینها همه به تربیت بچه بستگی داره پسر من تک فرزندش کاملا مستقل کاملا با منطق چون از اول لوس بار نیاوردمش اتفاقا ارتباطمون عالیه و‌کاملا رفیقیم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
نه این همبازیم نشد رو تو جواب اون خانوم نوشتم که این قضیه فقط وقتی اتفاق میوفته که تفاوت سنی کم باشه ...

منم دانشجو شدم برادرم هنوز سبیلش سبز نشده بود بعد از چند سال هر کس مارو میدید بیرون فکر میکرد زن و شوهریم بذار بزرگ بشه یهو قدش از تو میزنه بالاتر

وااای من ده روزی هست زیر دلم درد میکنه دوتام بچه دارم خیلیییی میترسم هفته پیش یکم رفتار پرخطر انجام دادم که اگه باشه بیفته ولی الان پشیمونم نمیدونم چه مرگمه😖😖

من از این دنیا چی می خوام ...ی جعبه مداد رنگی... بکشم رو تن دنیا ... رنگ خوبی و قشنگیی...

من خودم دوس دارم در اینده دوتا داشته باشم 

ابجیم ولی یه دونه پسر داره میگه دیگه نمیخام وضعشون هم خوبه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍