اون گلاک شفاف بعد ارتودنسی رو از کی دیگه استفاده نکردین؟
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره یه سیمه که با کامپوزیت مچسبونن به دندون من چون فاصله دندانی داشتم و فکم جا داشت.بهمگف دائم بای ...
اها پس همونو واسه دندونای پایین منم گذاشته. بمن گفت پنج سال باید باشه. علاوه بر اون خودش گفت پلاک هم بزار ۶ماه گذاشتم دیگه شکست دیگه جرات نکردم ب مامانم بگم شکسته
پلاکنزار بعد اینکه براکت ها رو دراوردی بگو پشت دندونات برات فیکس کار کنه دیگه تکون نمیخورن هر ۶ ...
پلاکو دیگه سفارش گرفتم تموم شده رفته ولی خیلی اذیت میکنه
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️