2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 27 پست
رفت و آمدهای مشکوک یعنی چی؟

یعنی میگه کار زیاد دارم میرم اداره عصرها اما من رفتم اونجا نبود .رمز گوشیشم بهم نمیده هر وقتم میره بیرون جواب گوشیشو اصلا نمیده تا برسه خونه بعد میگه ندیدم زنگ زدی

خودت یجور با خوبی باهاش حرف بزن قانعش کن باهات روراست باشه از راه تهدید و زور بهش پیله نکن لج میکنه بهش بگو نذار زندگی مون خراب بشه.با احترام بهش بگو تو دوست داری منم کارای خودتو انجام بدم پس خواهشا تو اینکاررو نکن.یجور دلشو بدست بیار. حتما از طرف شما کم بودی میبینه که سمت دیگری کشیده میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر بفهمی خیانت میکنه جدا میشی ؟؟اگر میشی که تا تهش برو اما اگر میخوای بمونی و بسازی هیچکار نکن و سر ...

یه بچه چهار ساله دارم خونوادم میگن بچتو ول کن بیا بیرون تک دخترم از نظر اونا ساپورت میشم اما پسرمو پیش یه مادر بزرگ پیر بزارم?

عزیز دلم ببخشید شرمنده میدونم جاش نیست اینجا ولی اگه وقت کردی چون گفتی حس ششم قویه لطفا بگو من کی با ...

وایی واقعا چ فکری میکنید حس ششم چیه دیگه خیانت مرد و زن سریع میفهمه تازه اگه هم حس ششم داشته باشه پیشگو که نیست😂😂😂😂😀

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
عزیز دلم ببخشید شرمنده میدونم جاش نیست اینجا ولی اگه وقت کردی چون گفتی حس ششم قویه لطفا بگو من کی با ...

در مورد چیزی که اتفاق نیوفتاده نمیشه حس ششم داشت وقتی باردار شدی خودت حس میکنی بچت چیه باور کن

یه بچه چهار ساله دارم خونوادم میگن بچتو ول کن بیا بیرون تک دخترم از نظر اونا ساپورت میشم اما پسرمو پ ...

اینو از من نباید بپرسی که ..از خودت بپرس که تهش فکرت چیه ...من چندساله دادگاه خانواده مشغولم ..و راحت بهت بگم خانمی به فکر میکروفن گذاشتن و تعقیب بیفته یعنی در شوهرش میبینه که پاش لغزیده و فقط میخواد به خودش بقبولونه و راحت تر کنار بیاد ...اما بعدش جهنم واقعی شروع میشه ..مچشو بگیری و جایی نری اتفاقا پررو تر میشه چون میبینه هرکاری بکنه شما رفتنی نیستی ..دلیل اینکه شوهر های خاینی که زنشون میفهمه بازم بارها خیانت میکنن همینه ...پس رو هوا جلو نرو ...یه مدت زمان بده و قبح قضیه رو نریز 

اینو از من نباید بپرسی که ..از خودت بپرس که تهش فکرت چیه ...من چندساله دادگاه خانواده مشغولم ..و راح ...

ممنونم.یعنی دقیقا همینه میخوام شکم به یقین تبدیل شه .اگه واقعا بدونم کاری کرده یه ثانیه هم نمیمونم اینقدر عزت نفس دارم که به خاطر یه لقمه نون عزتو شخصیتمو نفروشم

هر وقت ازدواج کردی و با شوهرت خوابیدی و مشکل بارداری نداشتی میشی .این حس ششم نمیخواد یه آزمایش پزشکی ...

عزیزم متاهلم پارسال سقط داشتم امسال ۴ ماه اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر گفت تنبلی دارم ولی هنوز واسم دارو ننوشته 

❤❤
اینو از من نباید بپرسی که ..از خودت بپرس که تهش فکرت چیه ...من چندساله دادگاه خانواده مشغولم ..و راح ...

متاسفانه عجولانه رفتار کردم.خواهر شوهرم گفت اگه کاری کنه بازم خودشو لو میده اما من تحمل نکردمو به روش آوردم و اونم میدونه من هیچ مدرکی ندارم سرشو بالا میگیره و میگه اگه میخوای برو زندگی با شک نمیشه

متاسفانه عجولانه رفتار کردم.خواهر شوهرم گفت اگه کاری کنه بازم خودشو لو میده اما من تحمل نکردمو به رو ...

چرا خواهرشوهرت باید بدونه آخه😐بعد به خودشم گفتی😐خراب کردی حسابی ...رفتارتو عوض کن ..اعتمادشو جلب کن ..بزار فکر کنه فراموش کردی ..لو میده خودشو فقط خواهشا جو نگیرت

چرا خواهرشوهرت باید بدونه آخه😐بعد به خودشم گفتی😐خراب کردی حسابی ...رفتارتو عوض کن ..اعتمادشو جلب ک ...

آره اشتباه کارم از این بود اما هیچ جوره نمیتونستم تعقیبش کنم