2777
2789
عنوان

خیانت

297 بازدید | 27 پست

دو ماه پیش شوهرمو در حالی که پیام میفرستاد دیدم هر کاری کردم نشونم نداد خودم میدونستم داره با یه دختر حرف میزنه اما انکار کرد و گوشیشو هر کاری کردم بهم نداد منم به خونوادش گفتم ولی باز انکار کرد که دختر نبوده ولی هیچ کی حریفش نشد که گوشیشو نشونمون بده ببینیم کی بوده الان دو ماهه داره شک منو میکشه همش رفت و آمدهای مشکوک داره نمیدونم چیکار کنم 

تعقیبش کن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تعقیبش کن

تعقیبش کردم گفت میره سر کار اما اونجا نبود بعدش با دادو بیداد گفت که یه مشکل برام پیش اومده نتونستم برم اداره .آخه کی عصر میره اداره.ولی من باور نکردم من واقعا حس ششم قوی دارم

اگر بفهمی خیانت میکنه جدا میشی ؟؟اگر میشی که تا تهش برو اما اگر میخوای بمونی و بسازی هیچکار نکن و سرتو بکن زیر برف چون عذابش با شماست ..دلیلشم اینه خیانت ته خطه و آدم خائن درست بشو نیست 

تعقیبش کردم گفت میره سر کار اما اونجا نبود بعدش با دادو بیداد گفت که یه مشکل برام پیش اومده نتونستم ...

خو چرا خودتو لو دادی ک تعقیبش کردی چن روز تعقیبش کن اگه قراری چیزی گذاشت ک فهمیدی اصن ب روش نیار یواشکی برو دنبالش اگه رفت سرقرار فیلم و عکس بگیر ازش

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
تعقیبش کردم گفت میره سر کار اما اونجا نبود بعدش با دادو بیداد گفت که یه مشکل برام پیش اومده نتونستم ...

عزیز دلم ببخشید شرمنده میدونم جاش نیست اینجا ولی اگه وقت کردی چون گفتی حس ششم قویه لطفا بگو من کی باردار میشم و جنسیتش چیه 

❤❤