2777
2789
عنوان

زن همسايه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 161 پست
اعصابم به هم ريخت باهاش دعوا كردم😔

چرا با شوهرت

میرفتی اونو دعوا میکردی جلوی شوهرش آبروشو میبردی

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داره چراغ سبز نشون میده به شوهرت. خیلی حواست باشه. زیادی هم واکنش به همسرت نشون نده. مرد بفهمه خبریه ...

وای یعنی فک میکنی به ی مرد بگی شورتمو از تراس خونتون بره،اون نمیفهمه یعنی چی؟اینقدر نفهم بودن که ما زنا غم نداشتیم عزیزم

حتما خودت ببر بهش بده که بفهمه شوهرت همه چیز رو بهت میگه وقتی هم بردی ی نگاه خیلی معنی دار بهش بنداز و بگو مواظب باشین دیگه لباس زیراتون نیوفته تو تراس ما چون برا شوهرت بده ناموس زنش رو دفعه بعد بدیم دستش . دقیقا همینجوری با تحکم و جدی . معلومه کرم داره 

🤩
ممنون بچه ها الان خودم بهش زنگ ميزنم شايدم شب كه شوهرش خونست ببرم بدم بهشون

بهش زنگ‌نزن 

همون شب ببر

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ممنون بچه ها الان خودم بهش زنگ ميزنم شايدم شب كه شوهرش خونست ببرم بدم بهشون

بده به شوهرش

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

الان ی سری میان میگن وای چه ربطی به حیا داره ما جلو پدر وبرادرمون شرت عوض میکنیم ما راحتیم😁

منم با بابام راحتم ازدواج کردم اما به صورت بالحن بچه گانه باهاش حرف میزنم انقدر عاشقشم که نگو پیشش اما جوری نمیپوشم که پیش همسرم میپوشم بلوز شلوار میپوشم استین کوتاه میپوشم اما هیچوقت جلو بابام جوری بلوز یاتاپی نپوشیدم سینم مشخص بشه یازیر بغلم ببینه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼