2777
2789
عنوان

زن همسايه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6037 بازدید | 161 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه خيلي بهتررررر از شوهر اون

اسی جون اون حتما خودش از قصد این کارو کرده،اگه زن باحیا بود ی گیره میزد به لباس زیرش که باد نندازه پایین، حالا که یادش رفته،صداشون در نمی اورد.آبرو نداره که به شوهرت زنگ زده دیگه 

موقع داشتیم ازخونه قبلی اسباب کشی میکردیم زنگ زدم به زن همسایه گفتم قبض اب دست شماس بشینید حساب کنید سهمم ما چقدر میشه تا نرفتیم تسویه کنیم چون داشتم قبضا تسویه میکردم یهو برگشت نکبت گفت که توکه شماره شوهرم داری ازاون بپرس منم گفتم اگه میخاسم به خودشون زنگ میزدم بعد یبارم همین اومد درخونه ماگفت چ عطری میزنی که اینقدرسکسی بوش میپیچه ساختمان واسانسور منم گفتم والا من ادکلن ندارم این عطرو دودخترطبقه پایین میزنن ازاونا بپرس یبارم اومد دم در ما گفت نتم تمام شده میشه گوشیت بدی من به شوهرم پیام بدم عکس چیزی بفرسم کلا به من شک داشت حالا منم ادمی که ازخونه اصلااا بیرون نمیرفتم همش خونه یا میرفتم خونه بابام یه هفته میموندم یاشوهرم میرفت مسافرت کاری من میرفتم ازساختمون این نمیدونم رو چ حسابی شک من داشت برای همین گفتم بدبین نباشید