2777
2789
عنوان

زن همسايه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6037 بازدید | 161 پست
😂😂😂 اون هنوز درسش به شورت قرمز نرسیده بود رو شوهرت اجرا کنه😂😂

نه بابا بالکن نداریم .وگرنه شورتاش رنگ ووارنگ و به صف پشت پنجره به نخ کشیده بود اکثرا .البته بهش شک کرده بودم ولی توبه میکردم که نه منظوری نداشته .آخر همسایه ی پایینیم گفت عجب عفریته ایه این اومده تو خونم نشسته پیش شوهرم میگه من که حروم کاری نمکنم صیغه میشم .بنده خدا میخندید میگفت مثل اینکه اینسری قرعه به نام من افتاده میخواد شوهرمو تور بزنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بالکن نداریم .وگرنه شورتاش رنگ ووارنگ و به صف پشت پنجره به نخ کشیده بود اکثرا .البته بهش شک ...

خاک برسرش 

معلوم نیست الان رو زندگی کدوم زن بیچاره ای آوار شده

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

غروب رفتم در خونشون خودش درو باز كرد ديگه نتونستم بگم به همسرت بگو بياد

به خودش گفتم با همسرم تماس گرفتيد براي لباس زيرتون ، منم براتون اوردمش

كه همش ميگفت ببخشيدا

منم گفتم خداحافظ و اومدم .. با بي محلي و اخم

فقط خواستم بدونه كه همسرم به من ميگه و خودش رو جمع كنه

غروب رفتم در خونشون خودش درو باز كرد ديگه نتونستم بگم به همسرت بگو بياد به خودش گفتم با همسرم تماس ...

يكم زيادي خشن برخورد كردي

حالا نياز نبود اينهمه بزني لت و پارش كني

غير مستقيم پيام دوستي و رابطه و س ك س به شوهرت  داده بود چيزي نگفت بنده خداااا!!!

ببخشيد عزيزم ولي واقعا حرصم گرفت از اون همه خونسردي و بي تفاوتي😖😖😖

يكم زيادي خشن برخورد كردي حالا نياز نبود اينهمه بزني لت و پارش كني غير مستقيم پيام دوستي و رابطه و ...

خونسود و بي تفاوت نيستم ولي واقعا بلد نيستم دعوا كنم اينجور مواقع ، فقط بي محلي ميكنم و با نگاهم به طرف ميفهمونم