2777
2789
عنوان

زن همسايه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 161 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای بچها اینقدر بدبین نباشید همسایه قبلی ماهم همیشه لباساش میوفتاد بالکن ما زنگ میزد میداد خترش میبر ...

عزیزجان درسته بدبین نباشیم. ایشون میتونست بیاد جلو در به استارتر بگه لباسش افتاده. زنگ زدن به مرد همسایه اونم بدونی لباس زیرت افتاده مسخره نیست؟؟

بزار تو پلاستیک بعد شوهرشو دیدی تو ساختمون بده بهش بگو عذرخواهی میکنم این لباس خانومتون افتادهبوده . ...

آفرین این خیلی خوب و کوبنده ست.حساب کار دستش میاد..وگرنه هر آدم نفهمی میدونه که این کار زشتیه،لازم نیست تذکر بدی

من اولین باره تو همچین تاپیکهایی پست میزارم 

ولی بنظرم :

اون وسیله رو بزارید داخل نایلون بعد همسرتان ببره بده به همسر ایشون و بگه ببخشید خانمتون تماس گرفتن فرمودن به بنده لباس زیرشون  افتاده منزل ما 

بعد بده بهش و سریع بیاد خونه 

اعصابم به هم ريخت باهاش دعوا كردم😔

خوب کاری کردی بهش بگوسنجاقی چیزی بزنه تابادنبره الاغ ایکبیری کاش جلوم بودشورتوبراش ماسک میکردم

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
اگه حیا داشت ومرض نداشت زنگ نمیزد که شوهرت بره ببینه اونم شورت میگف ولش ابروم میره 

اره والا من اگه شورتم بر فرص محال بیفته عمرا پسش بگیرم ، دیگه چه برسه رنگ بزنم‌به یه مرد بگم پسش بده

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من اولین باره تو همچین تاپیکهایی پست میزارم  ولی بنظرم : اون وسیله رو بزارید داخل نایلون بعد ...

نه شر میشه 

همون خودش بده شوهره زنه بهتره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736