2777
2789
عنوان

زن همسايه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 161 پست
بزار تو پلاستیک بعد شوهرشو دیدی تو ساختمون بده بهش بگو عذرخواهی میکنم این لباس خانومتون افتادهبوده . ...

عاشق همچین راه حلایی ام .چقدر آدم دلش خنک میشه اگه اینکارو کنه😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچها اینقدر بدبین نباشید همسایه قبلی ماهم همیشه لباساش میوفتاد بالکن ما زنگ میزد میداد خترش میبرد،یا سوتین ،یا شرت،یا جا مدادی،یا پادری بیشترلباسهای زیرمیوفتاد که کوچیکن ،جوراب،بعضی وقتام که لباسش بادمیبرد به من شک میکرد شاید مثلا من سوتینش برداشتم نگاه چپکی میکرد،خوشکلم بود من اصلا شک نمیکردم به رفتارش شوهرمم مذیر ساختمون بود 

بهش مودبانه ولی قاطعانه و رک بگید حالا که خودمون این ساختمون ساکن هستیم برای موارد مربوط به ساختمان به خودم بگید چون همسرم وقت این حرفا رو نداره و به من سپرده. دیگه با همسرم تماس نگیرید چون موارد مربوط به ساختمون رو من قراره رسیدگی کنم

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
بزار تو پلاستیک بعد شوهرشو دیدی تو ساختمون بده بهش بگو عذرخواهی میکنم این لباس خانومتون افتادهبوده . ...

👌👌👌👌👌👌 اگ شوهر داشته باشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اگه دوباره زنگ زد شوهرت بگه تو تراس رو دیدم هیچ لباسی نبود اینجانیوفتاده .شایدم عمدی انداخته که میدونه تو تراس شماس پس ندین شوهرتم بگه ندیدم تا بشینه سرجاش .بگین شاید تو تراسای دیگه افتاده خودتم بهش بگو من اگه چیزی تو تراس مون بیفته فقط میندازم اشغالی مراقب لباساتون باشین باد نبره دیگه

وای بچها اینقدر بدبین نباشید همسایه قبلی ماهم همیشه لباساش میوفتاد بالکن ما زنگ میزد میداد خترش میبر ...

عزیزم این خانم به شوعرش زنگ زده گفته شورتم رو بالکنه میتونشت خودش یا بچشو بفرسته واسه لباسش 

❤❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792