mehraban9998 مدیر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2003 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 100 پست یه سوالی که فکرم رو به خودش مشفول کرده اینه که توی این وضع اقتصادی و کرونا چرا همه دور بریام که اصلا قصد ازدواج نداشتم دارن ازدواج میکنندخترعمه ام -سه تا از دوستام-دخترداییم-دخترخاله ام عجیب نیست ایااا؟؟ 1399/06/05 | 13:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22471 الو الوو من لس انجلسم الان شما كجاي؟ منه بیچاره تو نی نی سایت گیر افتادم اسی زنگ زده بچه های بالا بیاین😯نازی بلا نمیدونستم شوخ طبع باااشی😊 صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
mehraban9998 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2003 الو الوو من لس انجلسم الان شما كجاي؟ حواست باشه گوشیت داره شنود میشه بچه های بالا دارن میان سراغت
masihamostafa عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2302 یه مراسم کوچیک بگیر به نظرم پولشو برداری بری یه سفره خارج بهتره خداروشکر برا خارج رفتنم پول داریم گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🌙 🕊️
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 منه بیچاره تو نی نی سایت گیر افتادم اسی زنگ زده بچه های بالا بیاین😯 نازی بلا نمیدونستم ... شرمنده دستم بند بود🌹.....اشكال نداره ني ني سايتي تا توو شوايط بد نبااشه ني ني سايتي نميشه😕😟😕اوايل كه اومده بودم مبنا رو روي دلقك بازي گذاشته بودم بعد ديدم اينجا جاش نيست و خيليام جنبشو ندارن(دور از جون شما) ديگه ترك كردم😂 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 حواست باشه گوشیت داره شنود میشه بچه های بالا دارن میان سراغت بهشون بگو من گوني خال خالي صورتي سفيد دوست دارما خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22471 شرمنده دستم بند بود🌹 ..... اشكال نداره ني ني سايتي تا توو شوايط بد نبااشه ني ني سايتي نميشه😕😟😕 ... خواهش عزیز آره خوب خوشبخت بااااشی خانوم😊❤ صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123830 خواهش عزیز آره خوب خوشبخت بااااشی خانوم😊❤ ممنونم عزيزمم همچنين🌹 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
انسییییییئییی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5156 والا من میخام ی عروسی لاکچری بگیرم، بی سروصدا و بی خرج برم خونه شوهر دق میکنم اوه ساده بگیر بابا امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
دخترکoo عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 4384 عزیزم لابد ازقبل اشنایی دارن از تواسمون و کوچه خیابون ک ازدواج نمیکنن اکثرا اها اخه اطراف من پسر مجرد نیستمنتظرم از اسمون بیاد😂 کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده
زینب7922 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3617 منم دیر ازدواج کردم همش هم چشم انتظار بودم که یه خواستگار درست و حسابی بیاد که نمیومد. بعد من دیگه ت ... ایشالا خوشبخت شید😍 خیلی باحال بود داستانت 😂😂