2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 100 پست
عااره  گرمي خيللي تاثير داره همينجوري ساده نبينش😂

خواهر اوف برما مسیر تاپیکو منحرف کردیم😑

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهر اوف برما مسیر تاپیکو منحرف کردیم😑

بريم تا دمپايي و چوب پرت نشده سمتمون

تو عقب بيا كه اگه شد بخوره به تو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اوف اوف  شرم بر شما

درست خواهر چهرمو شطرنجی کن😩

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بريم تا دمپايي و چوب پرت نشده سمتمون تو عقب بيا كه اگه شد بخوره به تو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ای ناااااااااااااااااااااااااامرد تو منو اغفال کردی😢

ای ناااااااااااااااااااااااااامرد تو منو اغفال کردی😢

😁😁😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم زرنگیه دگ هیچ مراسمی نمیگیرن راحت بی خرج پول میرن سر خونه زندگی

والا من میخام ی عروسی لاکچری بگیرم، بی سروصدا و بی خرج برم خونه شوهر دق میکنم 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

نمیکنم تا درس عبرتی بشه برای دیگران تا تاپیک های بقیه رو منحرف نکنید زود محفل رو ترک کنید زووود &nb ...

باااااشه به نازنین خانمم بگو اون اول شروع کرد😉

😁😁😁😁

آره بخند چوب که به من میخوره😭

شما دوتا جزو متهمان ردیف اولید نمیتونید انکار کنید 

خواهر تا اون فرار نکرده بگیرش😑

خواهر تا اون فرار نکرده بگیرش😑

اون تحت تعقیبه حواسمون بهش هست بچه های بالا دارن رسیدگی میننن تا تعلیقش کنن

شما دیگه حرفی نزن چون بر علیهت استفاده میشه امکان گرفتن وکیل هم وجود نداره باید صبر کنی تا نی نی یار حکمت رو بده

آره بخند چوب که به من میخوره😭

الو الوو

من لس انجلسم الان

شما كجاي؟