2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 100 پست
مامان منبه شوخی  میگه برات لباسشویی نمیخرم توی تشت لباساتو بشور یه دونه از این یخچال کوچولو ها ...

مارسم نداریم یخچال بگیریم پسره میگیره حق دارن 😭ماشین لباس شویی کیلویی یه تومن یا دوتومن شده شایدم بیشتر😂😂

نه خواهر کرونا برای هیچکی خوب نبود برای مجردا خوب بود بدون دقدقه مراسم و تشریفات میرن سر خونه زندگیش ...

نه بابا الان دیگه بیخیال کرونا هم شدن مراسم رو میگیرن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خواهر کرونا برای هیچکی خوب نبود برای مجردا خوب بود بدون دقدقه مراسم و تشریفات میرن سر خونه زندگیش ...

دخترا كه عاشق مراسم و جشن هستن!😕

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نه بابا الان دیگه بیخیال کرونا هم شدن مراسم رو میگیرن 

آره بعضیا متاسفانه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دخترا كه عاشق مراسم و جشن هستن!😕

درسته عزیز چند سال نامزد حتماا میمونن یا یواشکی مراسم میگیرن از این دو حالت خارج نیست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
راضی هیستی الان؟ چن سالت بود؟؟

اره راضی هستم. چون بابت همه ایرادهایی که گرفتم و البته مشکلات مالی که دیر حل شد ما زمان کافی برای شناخت همدیگه پیدا کردیم. من ۳۶ سالم بود که ازدواج کردم 

درسته عزیز چند سال نامزد حتماا میمونن یا یواشکی مراسم میگیرن از این دو حالت خارج نیست

خب سوال اينجاس چرا با اين همه دردسر كه يا بايد بمونن تو عقد

يا بدون مراسم برن باز يهو ازدواج ميكنن

اين يعني يه گواه ديگه براي گرمي خوردنشون😅😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خب سوال اينجاس چرا با اين همه دردسر كه يا بايد بمونن تو عقد يا بدون مراسم برن باز يهو ازدواج ميكنن ...

خواهر یه دلیل دیگه هم هست از آب گل آلود ماهی گرفتن 😆

خواهر یه دلیل دیگه هم هست از آب گل آلود ماهی گرفتن 😆

بايد هدف خووبي داشته باشن براي اينكار 😂

بايد هدف خووبي داشته باشن براي اينكار 😂

که اونم چی .....همون حرفته 😯

به نکات ظریف و مهمی اشاره میکنی    

😂😂😂از هرطرف ميچرخيم باز ميرسيم به همون گرميه

که اونم چی .....همون حرفته 😯

عااره 

گرمي خيللي تاثير داره همينجوري ساده نبينش😂

2790
2778
2791
2779
2792