2777
2789
عنوان

کرونا

211 بازدید | 17 پست

دوستان من تب سنج ندارم کسیم نیست ببینه تب دارم یا نه. اما گونه هام خیلی قرمز شده و بعضی موقع ها لرز میاد سراغم یا یه دفعه گرمم میشه یکم. الانم احساس میکنم نفسم سنگینه... این علائم خطرناکه؟ خیلیم خسته ام و بیحال... چیکار کنم؟ اصلا نمیدونم علائمام واقعیه یا دارم تلقین میکنم ولی صورتم خیلی سرخ شده

یه جورایی حس سرماخوردگی دارم. کسی اینطوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تست بده خب.نگران نباش شوهرخواهرم منم گرفت و خوب شد.ان شالله گرفته باشیم زود خوب شی.

باشه اگه تا فردا خوب نشدم شاید برم. مازندران وضعیتش خیلی خرابه میترسم اگه چیزیم نباشه برم مطب بگیرم

باشه اگه تا فردا خوب نشدم شاید برم. مازندران وضعیتش خیلی خرابه میترسم اگه چیزیم نباشه برم مطب بگیرم

ترس نداره ماسک بزن و برو.زودتر بری بهتره.ازین تستا که یه چوب میکنن تا ته بینی بده

اصلا از خونه بیرون نرو . چون اگه کرونا نباشه هم بری بیمارستان مبتلا میشی . مایعات بخور ، مایعات گرم ، استراحت کن. سعی کن نزدیک کسی توی خونه نشی . از خونه بیرون نرو اگر رفتی حتما ماسک بزن. اگر سرفه قطاری پشت سر هم و‌نفس تنگی داشتی برو تست بده استرس نداشته باش   اگر خیلی نگرانی فردا به سی چهل زنگ برن راهنماییت میکنن 

اصلا از خونه بیرون نرو . چون اگه کرونا نباشه هم بری بیمارستان مبتلا میشی . مایعات بخور ، مایعات گرم ...

بیرون نمیرم. یه مهمون داشتیم از وقتی رفته اینطور شدم حالا تلقینه یا واقعیت نمیدونم... اره بیمارستان نمیرم مازندران واقعا وضعش بده میترسم. مرسی عزیزم