2777
2789
عنوان

خواستگار بی فرهنگ 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلسه اول ما ندیده نشناخته خونه راه نمیدیم

بهترین کار هست افرین ... هر کسی رو نباید تو خونه راه داد ... پس خوشحال باش اتفاقا عزیزم که از همون اول چیزهایی رو که باید بفهمین فهمیدین

از ادمهایی که خواستگاری رو به چشم خریدن میوه و لباس و شورت و تیر تخته میبینن بدم میاد ... به وقت به موقع با اقا پسرت می اومدی مردم معطل شما نیستن هر حرکتی این جور جاها معنی ای برای خودش داره

وای اره 

یه بار یکی زنگ زده بود خونه ما واسه خواستگاری نمیدونم کی بهش شماره داده بود 

یهویی پرو پرو گفت یکم از دخترتون بگین به ببینم به پسرتون میخوره تازه با یه لحنی که داره منت میزاره میخواد بیاد خواستگاری 

مامانم انقد عصبانی شده بود گفت شما اول از اقا پسرتون بگین اونم هر چی میگفت مامانم تخریبش میکرد😂 سنشو میگفت مامانم  میگفت واییی چقد زیاد واسه چی تا الان ازدواج نکرده 

یا مثلا مامانه میگفت خونه و ماشین داره پسرم مامانم میگفت اره باید داشته باشن اینجور چیزا که جزو آپشنا نیست الان یه چیز واجبه باید داشته باشن 

از اخرم گفت ببخشید پسرتون به دخترم زیاد نمیخوره 

اصلن طرف پشت تلفن مونده بود 😂😂

كار خوبي كردين

منتظر بودن يعني بي احترام كردن خودتون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من کی گفتم بدون اجازه پدرم؟😐

چطوری پدرتون اجازه داده ؟؟ با خواستگار قرار بزارید؟🤔رسمی نیست به نظرم از طرفی هم بی احترامی به طرف مقابل هست که بیرون قرار بزارید اونم فکر کنم تلافی کرده

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
عزیزم کارتون اشتباه بوده من نظرمو گفتم  شما باید اول تحقیقات میکردیدبعد از اینکه پیشنهاد دادن ...

والا من اصفهانی ام 

اصلا همچین چیزی اینجا رایج نیست که کسی را که هنوز ندیدیم پاشیم بریم تحقیقات که چی بشه

دمت گرم.هم رفتارتون عالی بود هم اینکه میگی حیف از خواب بعدازظهرم.

توروحت یعنی😂

حالامنو مامانم انقد بیسیاستیم که لگه برامون پیش میومد تو رودربایستی میموندیم😕

البته من 10ساله ازدواج کردما🐒

خوشم اومد ازتون. مامانت اگه پیش من بود مطمئنا اون رو بغل میکردم و تحسینش میکردم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم کارتون اشتباه بوده من نظرمو گفتم  شما باید اول تحقیقات میکردیدبعد از اینکه پیشنهاد دادن ...

تحقیقات دیگه الان نیست اوون قدیم همو میشناختن 

الان سنتی رو اول میبرن هتل یا کافه شاپ 

مگر اینکه خیلیی اشنا باشن از قبل یا دوست باشن 😊

سلام چه خوب کردین قرار اول بیرون از منزل. ما به یکی دو نفر گفتیم ناراحت شدن و ما هم گفتیم اصلا مهم ...

من وقتی صحبت خواستگاری همسرم پیش اومد به مامانم گفتم برم بیرون ببینمش اگر از هم خوشمون  اومد بعد بیان خونه اینقدر بدش اومد که مگه ما خونه نداریم که بیان تو پارک یا کافه تو رو ببینند؟ باید بیان خونه حتما🤦🏻‍♀️🙄

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀