2777
2789
عنوان

خواستگار بی فرهنگ 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 84 پست

من ک دور و برم ندیدم شهر بزرگ هم هستم اتفاقا از اصفهان بزرگتر 

اولا که به شهر نیست ب تحصیلات هم نیست

به نظرم قرار اول بیرون رفتن یکم از ابهت خانواده دختر کم میکنه 

منم نظرمو گفتم جبهه نگیرید و ریپلای نکنید 

مگه ما دهاتیم یا بی سواد عزیزم؟ من ی روش گفتم که خیلی ها انجام میدن چیز عجیب و غریبی نیست 

نه در جواب شما گفتم که گفتید اشتباهه هرکی یه روشی داره 😊 ما خودمون چون دوستی و اشنایی قبلش داشتیم نیاز به تحقیقات یا کافه نبود همون جلسه خواستگاری در منزل داشتیم قبلش هم شناخت ها انجام شده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان دل یه لحظه گوش کن باقلوا جون و دوست دیگه مون گوش کنین:

مگه استارتر گفت همون لحظه اگه تو کافه ببینم دیگه تحقیق نمیکنم؟ گفتن که اول قیافه شو بپسنده بعدا در موردش تحقیق کنه ، چرا قیمه ها رو میریزین تو ماستا؟!

🥀

واا شماها چرا اینجوری واسه قرار تو کافه گارد گرفتین ؟ خوب هر دو طرف با مادرشون میان دیگه اتفاقا اینج ...

خیلی دیگه اروپایی شده همه چی  انگار😂این ارزش دختره که می‌ره بالا براش بلند شن یه شیرینی و گل بگیرن بیان خونشون به صورت رسمی خواستگاری کنن و شرایطشون رو بگن ...از طرفی هم چهار تا میوه و پذیرایی‌ انقد ها هم سخت نیست ....بعدا پسره میزنه تو سرش 😁

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
خیلی ماهه با اینکه من سنم بالا رفته اصلا نه مامانم و نه بابام هولم نمیکنند که دیر شد و یکی را انتخا ...

خدا حفظشون کنه. عزیزم من اتفاقا همیشه میگم ازدواج عاقلانه و با چشم باز باشه. سن هم مهم نیست. خیلی بهتر از اینه که با سن کم ازدواج کنن و کلی داستان و دردسر پیدا کنن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من ک دور و برم ندیدم شهر بزرگ هم هستم اتفاقا از اصفهان بزرگتر  اولا که به شهر نیست ب تحصیلات ه ...

مگه هرچی رسمه یعنی درسته؟  اتفاقا اونجوری وقتی مادر پسره میاد خونه و تو خونه میبینه دختر رو انگار اومده کالا بگیره و انگار که پسندیدن مادر پسر اولویت داره 😐 در حالیکه اگه هردوطرف برن تو کافه یعنی پسندیدن دوطرف هم مهمه 

🥀

مامان من بود میگف عیب ناره از بس ک دل رحم 😐

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بعضیا آشنایی رو با خواستگاری اشتباه گرفتن

خواستگاری مرحله ی اخره ، نه اینکه اول کار ندیده و نشناخته راه بیفتی خونه ی کسی به در و دیوار خیره بشی به ادمهایی که نمیشناسی خیره بشی بعد دو نفر رو بفرستی تو اتاق ...

خونه ست لابی هتل نیست که

عجب