2777
2789
عنوان

خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 83 پست
چه جوری باید مصرف کرد

تو همون حلوا و غذاهای بعد زتیمان میریزن دیگه، کجایی هستین شما رسم ندارین؟؟ 

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین مامان نمونه ،انشالله به سلامتی پسرت و بغل کنی نمیدونم چقدر درسته ،منم برای دخترم خیلی خیلی تن ...

خیلی ممنونم من برعکس شما سر پسرم خیلی سفید شده صورتم از صورت خوشکل شدم ولی بدنم تیره شده

خیلی ممنونم من برعکس شما سر پسرم خیلی سفید شده صورتم از صورت خوشکل شدم ولی بدنم تیره شده

بعد از زایمان درست میشه ،لکه های تیره می‌ره ،ولی ترک خوردگی ها جاش میمونه ،که اونم فدای یه لبخند گل پسرت

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
هم سن شمام،دیگه.... ولی هنوز فقط دارم راجع به مادر شدن فکر میکنم

بلکه مسؤلیتش زیاده خیلی هم اذیت میشی برای تهوع چون من تا الان تهوع داشتم ولی خیلی حس خوبیه با ی حرکتش همه چی یادت میره وای صدای قلبشو ک میشنوی انگار دنیا رو بهت دادن انشالله تجربش کنی بفهمی چی میگم

بلکه مسؤلیتش زیاده خیلی هم اذیت میشی برای تهوع چون من تا الان تهوع داشتم ولی خیلی حس خوبیه با ی حرکت ...

ممنونم بابت دعای قشنگت. همه همینو میگن.. 

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺
بعد از زایمان درست میشه ،لکه های تیره می‌ره ،ولی ترک خوردگی ها جاش میمونه ،که اونم فدای یه لبخند گل ...

آره ترک خوردگی خیلی زیاد دارم هر چیم سعی میکنم نخارونم فایده نداره ی چیزی بهتون بگم من سر پسرم خیلی هوس خاک گچ میکنم نمیخورما ولی خیلی دوس دارم بخورم شما هم ایجور بودین 

آره ترک خوردگی خیلی زیاد دارم هر چیم سعی میکنم نخارونم فایده نداره ی چیزی بهتون بگم من سر پسرم خیلی ...

شنیدم خیلیها بودن کمبود آهنه علتش

بلکه مسؤلیتش زیاده خیلی هم اذیت میشی برای تهوع چون من تا الان تهوع داشتم ولی خیلی حس خوبیه با ی حرکت ...

راستی شما خونه داری، یا شاغلی یا درس میخونی؟؟ 

آره ترک خوردگی خیلی زیاد دارم هر چیم سعی میکنم نخارونم فایده نداره ی چیزی بهتون بگم من سر پسرم خیلی ...

نه من تجربه ندارم ،کمبود آهن نداری ؟

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
راستی شما خونه داری، یا شاغلی یا درس میخونی؟؟ 

میخوان ببینم هم سنای من باچه شرایطی بچه میارن😁😁

آره کمبود آهن دارم قرصم میخورم ولی خیلی دوس دارم گچ بخورم 

من بچگیهام عاشق مهر نماز بودم، الآنم گاهی دلم میخواد کلا خاک خیسو دوست دارم... 

آره کمبود آهن دارم قرصم میخورم ولی خیلی دوس دارم گچ بخورم 

امیدوارم به راحتی و سلامتی نی نی بیاد تو بغلت.... شب بخیر