2777
2789
عنوان

خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 83 پست
میخوان ببینم هم سنای من باچه شرایطی بچه میارن😁😁

خداروشکر من شرایطم خوبه ماشین خونه همه چی داریم فقط بچه میخاستیم ی کم من ناراضی بودم آخه ۴ماه بود ازدواج کرده بودیم خیلی زود بود ولی شوهرم خیلی دلش بچه میخاست چون داداش خودشم تو جوونی فوت کرده بود فقط میگفت دوس دارم پسر باشه اسم برارمو بزارم روش تا هم دل خودم آروم بشه هم دل خانوادم خدا هم آرزوشو بر آورده کرد بچم شد پسر الانم میخایم اسم دادششو بزاریم روش 

امیدوارم به راحتی و سلامتی نی نی بیاد تو بغلت.... شب بخیر

سلامت باشی ممنون انشالله ک ی نی نی خوشکل تپلی هم گیرت بیاد آنوقت بگی چرا تا این موقع نذاشتم بچه دار شم منکه هنوز نگرفتمش بغل میدونم چقد سخته و درد داره ولی لبخندش برام دنیاها ارزش داره دردا حداقل ی روز بشه ولی ارزششو داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانایی ک دختر دارن تو بارداریشون تنبلن همش خوابن ولی پسر هم حساس میشی هم زنگ منکه ایجور شدم اصلنم ...

من دختردارم بشددت عجیب توبارداری زرنگ بودم دوبارخونه تکونی کردم واسه مامانم 

مامانایی ک دختر دارن تو بارداریشون تنبلن همش خوابن ولی پسر هم حساس میشی هم زنگ منکه ایجور شدم اصلنم ...

من بچم دختر بود هفته شیو شش اسباب کشی کردم تنها همع چییو جمع کردم، تا هفته سیو هشت میچیدم، دوروز بعد چیدن خونه بچم بدنیا اومد

خدایا شکرت🌹