2777
2789
عنوان

خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 83 پست
24سالمه الان نمیخابم چون شبا کلا خواب ندارم 

مبارکت با‌شه.. تقریبا هم سن و سالیم،

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺
عزیزم میشه موقع زایمانت برا منم دعا کنی ۴ساله منتظرم😔😔😔😔پارسال بچمو هفته ۲۵ از دست دادم😢😢😢😢

چشم حتما انشالله ک ب حق جدم تو همین ماه خدا سوپرایزت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سلامتی😍خوش روزی باشه اگر تو بیمارستان ملاقاتی داری یک عطر و رژ هم بردار

البته من شنیدم عطر برای نوزاد خوب نیست رژم سرب داره شیر میدی نزنی بهتره بازم هر طور خودت صلاح میدونی

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺
به سلامتی عزیزم. ولی یه سوال  ادویه چی؟؟؟؟

اویه زایمان دیگه... زیره و رازیانه و گرمیانه های مخصوص

ممنونم عزیزم انشالله روزی خودت من ۶ تا آبجی دارم تو این ۹ماه نیومدن بگن بیا امروز ما میایم کارتو میک ...

ممنونم عزیزم دو تا بچه دارم، انشاءالله سلامت باشید، من مادر ندارم خدا عمر بده به خاله م چند روز اول هر دو مرتبه پیشم موند ولی بعدش خودم بودم و شوهرم

تشکر مگه چند سالتونه

هم سن شمام،دیگه.... ولی هنوز فقط دارم راجع به مادر شدن فکر میکنم

مامانایی ک دختر دارن تو بارداریشون تنبلن همش خوابن ولی پسر هم حساس میشی هم زنگ منکه ایجور شدم اصلنم ...

آفرین مامان نمونه ،انشالله به سلامتی پسرت و بغل کنی

نمیدونم چقدر درسته ،منم برای دخترم خیلی خیلی تنبل بودم همش بخور و بخواب خیلی هم سفید و خوشگل شده بودم ولی برای پسرم خیلی فعال ،کل خونه رو خونه تکونی کردم ،میرفتم بالای نردبون شیشه ها رو پاک میکردم،خیلی هم زشت شده بودم

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
اویه زایمان دیگه... زیره و رازیانه و گرمیانه های مخصوص

من فقط منتظرم بچو بیاد حلوا بخورم خیلی دوس دارم واسه همینم ادویه جات گرفتم ک بریزم تو حلوا ما چیای گرم میریزم توش برای بعد از زایمان