2777
2789
عنوان

مراسم بله برون خانواده عروس

3403 بازدید | 35 پست

دوستان ماه اینده بله برون خواهرم هست.... خانواده داماد پارچه چادری...انگشتر نشون...کله قند و گل و شیرینی میارن

پذیرایی ما هم میوه و شیرینی و چای..... شام....هست

ما هم باید کادو بدیم؟ به پسره یا خانوادش؟

کلا چه کارهایی لازمه انجام بدیم؟

دفتر بله برون و شرط و شروط نداریم خودشون توافق کردن و هم خانواده ما هم خانواده اونا هرچی خواهرم گفته قبول دارن.... مراسم پذیرایی و هدایا بیشتر مد نظرمه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر جا رسم خاص خودش رو داره

ما شام نمیدیم

کادو هم خانواده عروس نمیدن

فقط پذیرایی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

نه. ما فقط داماد وسیله و کادو و این چیزا میاره. خانواده عروس چیزی نمیدن. فقط پذیرایی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ن عزیزم‌ما فقط آخرش یه نبات تزئین شده دادیم که به اصطلاح دست خالی نرن از این نبات آماده های مثل قلب ...

چه جالب ندیده بودم..فکر کردم اونا واسه سفره عقده

نه به پسر كادو نمیدن واسه نشون یعنی مرسوم نیست حالا میخواید خیلی احترام بزارید یه بلوز براش بخرید با ...

منم ندیدم ولی میگم دست خالی برن بد میشع

مگه تو بله برون شام میدن؟!

اره دیگه شب ک میان برگه نویسی شام میمونن البته بضیا ماکه واسه خاهرام اینزور نبود بعد شام اومدن

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫