2777
2789
عنوان

چجوری با زن داداشم رفتار کنم

714 بازدید | 61 پست

سلام از اولش بگم که زن داداشم خوزستانیه من یه استان دیگه که بعد نخواید مچ گیری کنید

زن داداشم واقعا زن خوبیه فقط وقتی خواهراش میان خونشون و میرن کلا عوض میشه از این رو به اون رو میشه یکم احترام مامانمو نگه نمیداره خداییش مامان من یه بار هم تو زندگیش دخالت نکرده برعکس همیشه میگه غریبه اینجا هواشو داشته باشید

مثلا دیروز رفته بودیم باغ داداشم مامانم بهش گفت دستگیره بغلته بدش بهم به مامان من میگع خودت دستتو دراز کن برش دار من اساس کشی داشتم خستم😥

یا مثلا به برادر زادم میگه من به مامان جون باباجونت نیازی ندارم دیگه هم بحشون محل نمیدم خو آخه این چه حرفیه به بچه ۴_۵ ساله میزنی

داداشم که خب پشتشه چون این کارارو جلو اون انجام نمیده تو روی داداشم باهامون خوبه

منم عصابم خورد میشه نمیتونم هیچی بهش بگم چون داداشم بر میگرده یه چی میگه تازه بدتر میشه

چجوری باهاش رفتار کنم؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هرطوری رفتار کنین تو چشم اون خانواده شوهرین ازتون بی دلیل هم باشه بدش میاد تا زمانی که عروس با عقل خودش رفتار نکنه اوضاع با هیچی حتی با خوبی بیش از حد شما هم خوب نمیشه 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
هیچکس حق بی احترامی ب پدرو مادرو نداره 😐هرکی میخواد باشه

منم از همین حرص میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

يه بار بزني تو پرش ادم ميشه منم زنداييم اينجوري كرد مامانم زد تو پرش نشست سر جاش 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
 بهش بی اعتنایی کن وهمه خوبیایی که میکردی قبلا رودریغ کن ازش😑

مامانم هر وقت خونه تکونی داشته باشه یا مهمون بخواد بیاد براش یا هر چیز دیگه ای منو زوری میفرسته کمکش کفرم در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم چندین بار از عروسمون دلخور شدم.چون علنا دعا کرد ک‌ بچه دار نشم تا وقتی بچه خودش کوچیکه.من ب داداشم گله کردم گفت فکر تو خرابه.اون منظوری ندارن.با اینکه جلوی داداشم این حرف رو زد.حالا شما میگی جلو داداشت خوبه.

بهتره اگه فقط با مامانت اینجوری حرف میزنه،مامانت مشکلش رو حل کنه.شما چیزی نگو.بعد میگن شدی آتیش بیار معرکه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم منم چندین بار از عروسمون دلخور شدم.چون علنا دعا کرد ک‌ بچه دار نشم تا وقتی بچه خودش کوچیکه.من ...

مامانم هیچی بهش نمیگه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشی میپرسم مال کدوم شهر خوزستانه

دزفول

1
5
10
15
20
25
30
35
40