2777
2789
عنوان

چجوری با زن داداشم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 61 پست
مامانم هر وقت خونه تکونی داشته باشه یا مهمون بخواد بیاد براش یا هر چیز دیگه ای منو زوری میفرسته کمکش ...

دیگه انجام نده عزیز.

بزارمتوجه کارش بشه .اگه شدچه خوووب. اگرم نشد حداقل دلت براخوبیات نمیسوزه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

شما کاری نکن چون هرکاری کنی هرحرفی بزنی برداشت بد میکنه ومیگه خواهرشوهره

مادرت هم میدونه عروستون اخلاقش چطوریه یا چرا اینطوری میکنه یکم سرسنگین بشه باهاش

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول لایک به امضات😂

دوم اینکه  ازش فیلم بگیر نشون داداشت بده 

و خیلی آروم  از زنش انتقاد کن  

بگو احترام نمیزاره 

سوم اینکه شما هم بگو دستت که چلاغ نمیشه 

بده اون دستگیره رو 

اینا چجوری روشون میشه اینجوری برخورد میکنن😐

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اوه اوه بدبختیت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چرااا تجربه دارید؟

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

مامانم هیچی بهش نمیگه😑

پس شمام چیزی نگو.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
حالا چقدرم ازش تعریف کردی اینکه اصلا تعریفی نیست عروس زیاد محل نزارید عروس فامیل نمیشه البته بعضی ها ...

خدایش نه عروس نه داماد هیچ کدوم فامیل نمیشن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اوه اوه بدبختیت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وا چرا؟

عروس خاله من دزفولیه خیلی خانم متین وخوبیه

همه دوستش دارن یعنی پسرخاله منو هیچکس تحمل نمیکرد عروس خالم طوری باهاش رفتار کرده ازاین رو به اون رو شده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دزفولی ها ،زبونشون درازه فجییییییییع

😥😥😥دلم میخواد با سر برم تو دیوار 

الان بچه داداشم گفت گلابی هارو چیدیم مامانم گفته به مامان جونت نگو انگار ما گشنه یه دونه گلابی اونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

وا چرا؟ عروس خاله من دزفولیه خیلی خانم متین وخوبیه همه دوستش دارن یعنی پسرخاله منو هیچکس تحمل نمیک ...

آره کلا همه کارشون رو با سیاست انجام میدن

بعد یه جوری رفتار میکنن که بگن طرف مقابل بده ،من خوبم

زیااااااااد

ادبشون کردید یا نه 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40