2777
2789
عنوان

ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 30 پست
سال ۹۲ عمل کرد عزیزم.

زنده باشن

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نمیخواستم فضولی کنم  شبنم جون🥰😘😘

اشکال نداره خیلیا ازم میپرسن خوشگلم😂❤

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
اخه اون صغرا یه قیامتی به پا کرده بود صبح 😂😂

چرا چیکار کرده بود😂؟ زیاد نمیشناسمش

ما خانوادمون خیلی مذهبیه 

اصلا حتی حرف اینجور چیزا حتی تا حالا نبوده 

اما حدود ۴ ماه پیش فهمیدیم یکی از فامیلامون دخترش تغییر جنسیت داده مثل اینکه مادر و پدرش از بچگی فهمیده بودن و بردنش پیش روانشناس و ... و وقتی دیدن فایده نداره درمانشو شروع کردن و الان اون دختر خانم پسر شده ما بعد از عملش فهمیدیم ولی هم کلا رفتار پدر و مادرش خیلی سنجیده و خوب بوده باهاش از بچگی هم فامیل خیلی خوب برخورد کردن 

من که واقعا خوشحال شدم از اینهمه شعور فامیل 🤩

عالی👍👍 من یه مدت توهم ترنسی داشتم با ۱۰ جلسه مشاوره درست شدم و یه سری مشکلاتشون رو از نزدیک حس کر ...

عزیزم شاید شما جندرفلوید یا نان باینری هستی 

خیلی به این مشاورا اعتماد نکن، خودت با یه سرچ ساده میتونی هویت جنسیتو بفهمی ❤

👏👏چه عجیب دو سه روزه تاپیک این مدلی زیاد میبینم😂 فقط کاش بجای کلمه ترنس‌ها از «افراد ترنس» استفا ...

ایشالله خوشبخت شید 

به نظرم دنیای افراد ترنس دنیای قشنگیه چون دوتا زندگی کاملا متفاوت رو تجربه میکنن 

اما متاسفانه خیلی از ماها درست رفتار نمیکنیم با این افراد 

5سال پیش با دنیاشون اشنا شدم و خیلی برام جذاب بود

ایشالله خوشبخت شید  به نظرم دنیای افراد ترنس دنیای قشنگیه چون دوتا زندگی کاملا متفاوت رو تجربه ...

ممنونم عزیزم، همچنین شما⁦❤️⁩

اگه ماها بدونیم چطور رفتار کنیم، حتما رنج زندگی براشون خیلی کمتر میشه و دنیاشون قشنگ‌تر. 🙂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
👏👏چه عجیب دو سه روزه تاپیک این مدلی زیاد میبینم😂 فقط کاش بجای کلمه ترنس‌ها از «افراد ترنس» استفا ...

عزیزم میشه یه کم راهنمایی کنه.من خواهرم تازه بیان کرده که این مشکلو داره و دارم میترکم از غم

عزیزم میشه یه کم راهنمایی کنه.من خواهرم تازه بیان کرده که این مشکلو داره و دارم میترکم از غم

زینب جان میبخشی دارم دیر پاسخ میدم، سایت نبودم مدتی. امیدوارم به هر حال کمکی بکنه. میدونم برای شما پذیرفتن همچین تغییری خیلی سخته ولی میخوام بگم برای خواهرتون خیلی خیلی سخت‌تره چون توی خط اول مواجهه با مشکلاته اما همراهی و حمایت خانواده همه‌چیزه. اگه همراهی شما رو داشته باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. اگه موردی هست که دوست دارید بپرسید خوشحال میشم کمکی باشم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
زینب جان میبخشی دارم دیر پاسخ میدم، سایت نبودم مدتی. امیدوارم به هر حال کمکی بکنه. میدونم برای شما پ ...

عزیزم لطف کردی.ببین ما تازه امروز رفتیم براش از روانپزشک نوبت گرفتیم.خیلی میترسم.بیشتر بخاطر مظلومیت خودش ناراحتم.یعنی بعدش راحت میتونه ازدواج کنه؟شما کدوم شهری؟روانشناس خوب سراغ نداری؟