2777
2789
عنوان

ترنس ها

1144 بازدید | 30 پست

بچه ها ترنس ها رو چقدر میشناسید

ترانه آرام ترنس سرشناس رو دیدین؟ 

برید اپارات فیلم هاشو ببینید 

کلی مصاحبه جالب و اموزنده داره

به نظر م ما باید فرهنگ زندگی خوب و اسوده را با ترنس ها ترویج بدیم 

ترنس ها بیمار نیستن ⭕

نشانه اخر زمان نیستن⭕

گناه کار نیستن 

کار شون کاملا شرعی و اسلامی است. و فتوا دارن⭕

ترنس یک انسان مصه همه فقط تو جسم اشتباه به دنیا اومده باید به حکم انسانیت و مهربانی کمکشون کنیم تا به جسم حقیقی خودشون برگردن. 

ترنس اصلا دو جنسه نیست ⭕

تو خاندان شما ایا ترنس هست؟ 

چند بار ترنسها را از نزدیک دیدین

رفتار شما با ترنس ها چجوریه

بهترین نذر در محرم و صفر و طول سال به نظرم. نذر کنیم 📌 اگاهی جامعه را بالا ببریم. 

نذر کنیم بدون ترحم و خیلی ساده و شیک به ترنسها کمک کنیم 

💠 به این فکر کن شاید تو یا در اینده نوه ات ترنس دار شد. یا یکی از خانواده ات ترنس متولد شد

💠 دنیا گرده اگر بدی کردی مسخره شون کردی کاری کردی دلشون بشکنه. یا قضاوتشون کردی خیلی زود سر خودت و بچه ها ت میاد

قبول داری؟ 

▪️لطفا 🙏 همه در این بجث و تاپیک فوق العاده خوب شرکت کنید

🔹شعار تاپیک. نذر میکنم به ترنسها کمک کنم. در هر جا به هر شکل خصوصا با اگاهی دادن به همه 🔹

باش  

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی👍👍

من یه مدت توهم ترنسی داشتم با ۱۰ جلسه مشاوره درست شدم و یه سری مشکلاتشون رو از نزدیک حس کردم واقعا سخته البته من کامل درست نشدم ولی خیلی بهتر از قبلم 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

👏👏چه عجیب دو سه روزه تاپیک این مدلی زیاد میبینم😂

فقط کاش بجای کلمه ترنس‌ها از «افراد ترنس» استفاده کنیم.

امیدوارم یه روز برسه دیگه نبینم کسی بخاطر هویت جنسیش مثل همسر من درد کشیده..

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عفت جون شما و صغری کفتری یه کاربردی؟

نه من قبلا ممدصغرا بودم 😂

صغرا کفتری یکی دیگس

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
👏👏چه عجیب دو سه روزه تاپیک این مدلی زیاد میبینم😂 فقط کاش بجای کلمه ترنس‌ها از «افراد ترنس» استفا ...

همسرتون ظاهرش دختر؟

من يه فالگيرس كه ترنسع من خيلي دوسش دارم اونم منو خيلي دوس دازه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak