2777
2789
عنوان

پسرم اصلا شیرخشک دوس نداره😥

737 بازدید | 42 پست

70روزشه نان .ببلاک .اپتامیل....امتحان کردم اصلا دوس نداره نمیخوره دکتر ویتامین اشتهااور داد هیچکدوم جواب نمیده .به زور با قاشق چن قطره میچکونم دهنش اصلا نمیخوره .پسراولمم شیرخشک نخورد تا 6ماهگیش هرشیریو امتخان کردیم نخورد اخرسر دکترش گف شیرگاو بده از 6ماهگیش شیرگاو دادم ....اینو چیکار کنم اخه حداقل میخواستم تا یکسالگیش شیرخشک بخوره بنظرتون از کی میتونم بهش شیرگاو بدم یا چیکار کنم کلا خسته شدم از بس شیر درس کردم نخورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نصف قند بنداز بخوره اپتامیل یک و سوپرامیل و نان یک مزش خوبه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

شیر خشک حتما باید دکتر اطفال بخره ؟؟ برا نوزاد تازه متولد شده چی خوبه؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببلاک ک اصلا خوشمزه نیس  داداش منم از وقتی بهش ببلاک دادیم دیگ شیر خشک نخورد 😐

والا نان میدادم نخورد به دکترگفتم ازین خوشمزه تر کدومه همونو بگیرم ببلاک نوشت مزه نخوردم ولی فک میکردم از نان خوشمزه تره😣

اخه هرسری ک نمیشه قند انداخت دکترش گف عرق نعنا بریز قند ببین کدوم خوشش میاد وقتی قند میندازم یکم میخوره اونم میترسم قند بیاره زبونم لال

شیر خشک حتما باید دکتر اطفال بخره ؟؟ برا نوزاد تازه متولد شده چی خوبه؟؟

اپتامیل یک خوبه نه خودت برو داروخونه بگو اپتامیل یک بده 

بعضی بچه ها به بعضی شیرخشکا حساسن بعد خوردنش یا دلدرد یا اسهال یا یبوست یا بالا میارن که معلوم میشه نمیسازه باید عوض کنی 

هربچه ای یجور من چندتا عوض کردم اخر اپتامیل یک ساخت بهش 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
 اخه هرسری ک نمیشه قند انداخت دکترش گف عرق نعنا بریز قند ببین کدوم خوشش میاد وقتی قند میندازم ی ...

نه زیاد که کم کم بده یک چهارم قند بنداز 

شیرخشکای مزه شیرین امتحان کردی ؟ شیر گوسفند هم خوبه فک کنم بپرس از دکترش 

شیرخودت چی؟

شیرخودمو نخورد شیرخشکی شد الان کلا اونم نمیخوره الانم سینمو میگیره ولی شیرم خشک شده اونم فک کنم شیرنمیاد واسه همون مک میزنه پستونک کرده ...کلا بچه هام سر شیرخوردنشون پیرم کردن

اپتامیل یک خوبه نه خودت برو داروخونه بگو اپتامیل یک بده  بعضی بچه ها به بعضی شیرخشکا حساسن بعد ...

دخترم  دو هفته دیگه دنیا میاد ان شالله امروز دارم میرم پوشک بخرم دیگه گفتم شیر خشک هم یه قوطی فعلا بخرم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌