ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه نصف قند بنداز بخوره اپتامیل یک و سوپرامیل و نان یک مزش خوبه
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
شیر خشک حتما باید دکتر اطفال بخره ؟؟ برا نوزاد تازه متولد شده چی خوبه؟؟
اپتامیل یک خوبه نه خودت برو داروخونه بگو اپتامیل یک بده
بعضی بچه ها به بعضی شیرخشکا حساسن بعد خوردنش یا دلدرد یا اسهال یا یبوست یا بالا میارن که معلوم میشه نمیسازه باید عوض کنی
هربچه ای یجور من چندتا عوض کردم اخر اپتامیل یک ساخت بهش
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
شیرخشکای مزه شیرین امتحان کردی ؟ شیر گوسفند هم خوبه فک کنم بپرس از دکترش