2777
2789
عنوان

پسرم اصلا شیرخشک دوس نداره😥

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 42 پست
شیرخودمو نخورد شیرخشکی شد الان کلا اونم نمیخوره الانم سینمو میگیره ولی شیرم خشک شده اونم فک کنم شیرن ...

اگه هنوز کمه شیرت خشک نشده کامل ابگوشت و سیرابی مدام بخور و شیرافزا پودی بگیر 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکم کنه باید باز ببرمش دکتر 😑

دکتر چرا چندتا امتحان کن ببین کدومو میخواد نان یک و اپتامیل و سوپرامیل خوشمزس 

ببلاک و ال اف و بیومیل و نان اچ ا مزه زهرمار میدهههه من همه شیر خشکا امتحان کردم اخر اپتامیل یک ساخت بهش 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اپتامیل یک خوبه نه خودت برو داروخونه بگو اپتامیل یک بده  بعضی بچه ها به بعضی شیرخشکا حساسن بعد ...

ببخشید آپتامیل خارجی داره و ایرانی  یکی نوتریشا روش نوشته کدوم بهتره؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه هنوز کمه شیرت خشک نشده کامل ابگوشت و سیرابی مدام بخور و شیرافزا پودی بگیر 

از بس بچه ها اذیتم میکنن اصلا اشتها بخوردن ندارم به زور میخورم .شیرافزا قرصشو گرفتم ولی زیاد تاثیرشو ندیدم

دکتر چرا چندتا امتحان کن ببین کدومو میخواد نان یک و اپتامیل و سوپرامیل خوشمزس  ببلاک و ال اف و ...

اخه دکترش گف اگه نخورد دوباره بیارش نمیدونم شاید واسه خاطر خودش گف بیار...نان اوپتی پرو .نان معمولی.ببلاک.اپتامیل همشو امتحان کردم 😢 نمیخوره که 

دخترم  دو هفته دیگه دنیا میاد ان شالله امروز دارم میرم پوشک بخرم دیگه گفتم شیر خشک هم یه قوطی ف ...

شیرخشک اپتامیل یک بده از همشون بهتره 

پوشک هم یا مای بی بی بگیر یا مولفیکس 

مای بیبی شماره صفر نگیر برا بچه های خیلی ریز استفاده میشه شماره یک بگیر 

مولفیکس شماره یک بگیر البته مولفیکس کم شده همون مای بی بی بگیری بهتره بقیه پوشکا خوب نی من راضی نبودم زیادم گرفتم یه بسته بیشتر نگیر چون باید ببینی به بدن بچت میسازه یانه 

یه کرم فیروز بگیر روش زده محافظ پا خواستی عکسشو میفرستم اون مدل بگیر مدل دیگه نگیر خوب نیست اگه اون مدل پیدا نکردی مدلی بگیر که کالاندولا داشته باشه ‌.

یه دستمال مرطوب هم بگیر ضد حساسیت و حاوی کالاندولا (معطر نباشع ).

قدمشم مبارک عزیزم ⁦♥️⁩

نه زیاد که کم کم بده یک چهارم قند بنداز  شیرخشکای مزه شیرین امتحان کردی ؟ شیر گوسفند هم خوبه ف ...

نان شیرین نیس مگه از همه شیرین تر فک کنم نانه دیگه.شیرگوسفند یعنی از گاو بهتره؟

شیرخشک اپتامیل یک بده از همشون بهتره  پوشک هم یا مای بی بی بگیر یا مولفیکس  مای بیبی شما ...

کرم پا سودو کرم خریدم ..پوشک هم بین مای بی بی و کانفی شک بودم . پمپرز هم که خیلی گرون شده نمیارزه ..ممنون از راهنمایت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه دکترش گف اگه نخورد دوباره بیارش نمیدونم شاید واسه خاطر خودش گف بیار...نان اوپتی پرو .نان م ...

سوپرامیلم بگیر اخه نیازی نیست ببریش که تو این مریضی باید امتحان کنی ببینی کدوم بهتره شماره نداره بزنگی بهش 

کرم پا سودو کرم خریدم ..پوشک هم بین مای بی بی و کانفی شک بودم . پمپرز هم که خیلی گرون شده نمیارزه .. ...

کانفی خوبه ولی پیدا نمیشه سودوکرم وقتایی بزن که پاش میسوزه محافظ پارو موقع هربار تعویض بزن ⁦♥️⁩

عزیزم اول پستونک بزار دهنش چن بار که مک زد زودی بیارش بیرون شیشه شیر وبزار دهنش من هم پسرم میلی به شیر خوردن نداشت ولی وقتی این کارو کردم میخوره مرتب شما الان امتحان کن بمنم خبر بده مطمئنم میخوره

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
 نان شیرین نیس مگه از همه شیرین تر فک کنم نانه دیگه.شیرگوسفند یعنی از گاو بهتره؟

شیر گاو زیر شیش ماه نمیشه خورد ولی شیر گوسفند میشع بازم بپرس از دکتر قدیما از این کارا میکرذن 😑 

نان یک شیرینه شاید دلش درد میکنه نمیخوره ؟ شاید رفلاکس دارع اذیت میشه 

از بس بچه ها اذیتم میکنن اصلا اشتها بخوردن ندارم به زور میخورم .شیرافزا قرصشو گرفتم ولی زیاد تاثیرشو ...

نه قرص بدرد نمیخوره فقط ابگوشت و سیرابی و یه نوع پودر تو قوطی عکسشو میفرستم اون خیلیییی خوبه من هر سه امتحان کردم عالی بود شیرتم بدوش هی بزار پر شه