2777
2789
عنوان

صدا در آوردن نوزاد در خواب

11503 بازدید | 26 پست

سلام.دخترم ۸روزشه

چند روز توی خواب صدا درمیاره.گاهی ناله میکنه؛گاهی حالت گریه داره؛گاهی میخنده؛گاهی یهو نفس میگیره با صدا.از دیشب هم خیلی زور میزنه و قرمز میشه؛ گاهی بعدش باد معده یا مدفوع داره.شیر هم کمتر میخوره😔نمیدونم طبیعی یا نه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من این برنامه رو از زمان بارداریم دارم خیلی عالیه راجب بچه ها...یه جایی مثل نی نی سایت که من کلی دستور غذا یاد گرفتم واسه بچم و کلی از سوالام به جواب رسیدن امیدوارم به درد شماهم بخوره و استفاده کنین ....الهی نی نی های همتون سالم باشن عزیزای دلم😍😍😍😍😍

من برای مراقبت از مهراد جون از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.
https://gahvare.net/i/5f42209e8d176

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها همینطورن

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
خنده و گریه برا خواب دیدنشه😍 زور میزنه قرمز میشه ممکنه برا درد کولیک باشه

صدادرآوردن هم طبیعی؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اخه توی نت خوندم ممکنه بخاطر مشکل تنفسی و..باشه

خنده و گریه که من تو خیلی از بچه ها دیدم حتی بچه خودم

قرمز شدنم بخاطر دل دردشه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
خنده و گریه که من تو خیلی از بچه ها دیدم حتی بچه خودم قرمز شدنم بخاطر دل دردشه

صدا هم درمیاره خیلی

صدا هم درمیاره خیلی

چجور صدایی مثلا؟