نه بابا اتفاقا دوسپسرم گفت اصلا تو رابطه ای ک چی و گوز نباشه صمیمیت نیس😂😂😂بیخیال دختر سخت نگیرمن ...
دسخوش عزیزم🤣
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
باد معده یه چیز عادی تو بدن ماست مثل عطسه و سرفه انقد بزذگش نکن من بودم میگفتم گوزم زدم برات دیگه چ ...
بابا بزرگم میگفت خارج بودن انگار سر میز ناهارخوری خارجیه راحتومیگوزه و اینا ب رو خودش نمیاره بابابزرگم عروق میزنه اونا اعتراض میکنن میگه پس تو میگوزی اشکال نداره میگه اون از پایین دست خود ادم نیست ولی اون دست توعه😂
بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده