2777
2789
عنوان

صدا در آوردن نوزاد در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11515 بازدید | 26 پست
چجور صدایی مثلا؟

چجوری بگم

صدای ناله

یا میگه عه

یا اوهوم

یا زور زدن

یا یهو میگه هیی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اون حالت گریه و خنده ونفس تند که همه بچه ها هس  خواب میبینن اینجور میکنن

عه

اره اتفاقا تنفس تند هم داره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بگم صدای ناله یا میگه عه یا اوهوم یا زور زدن یا یهو میگه هیی

اگه مثل زور زدنه که بخاطر مدفوعشه

حالا اگه نگرانی ببرش دکتر

ولی به نظر من نگرانیت بیخوده چون اینا عادیه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
اگه مثل زور زدنه که بخاطر مدفوعشه حالا اگه نگرانی ببرش دکتر ولی به نظر من نگرانیت بیخوده چون اینا ...

شکمش خوب کار میکنه نمیدونم چرا زور میزنه

مرسی🌹

اینا توهمه هس خواب میبینه اینجور میکنه شیرم ماساژ بده چونشو بخوره 

باشه ممنون از راهنماییتون

باشه ممنون از راهنماییتون

سلام عزیزم نی نی تون اون حالتهایی که داشت بهتر شده؟منم الان پسرم 40روزشه خیلی زور میزنه وصداهای بلند ازخودش درمیاره گاهی وقتها خیلی براش میترسم نکنه طبیعی نباشه.هرچی هم دکتر بردمش گفتن کولیکه