2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 49 پست

بلاکش کن اما قبل یلاک کردن از همه ی پیاماش اسکرین شات بگیر

من بودم حتما به پدر شوهرم میگفتم

به شوهرم نه چون میترسم دعوای بدی بشه

اما حتما به پدرشوهرم میگفتتم

و از پیاماش حتما اسکرین میگرفتم. 

بلاک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه ماه کاری نداشته باش حتی بلاکش هم نکن خودش خسته میشه میره 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

فقط الان ب شوهرت نگو چون شوهر خودمم اینجوری تعصبیه دیوونه میشه در این مواقع اینجوری خون ب پا میشه برو به مادر یا پدرشوهرت بگو یا ی ادم بزرگ تو خونوادتون

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

چون اگه الان نگی 4 روز دیگه برات یه چیزی درست میکنه،، اون موقع دیگه کسی حرفت و باور نمیکنه و همه میگن حتما چیزی بوده اگه نبود به ما میگفتی. 

ببین پدرشوهر منطقی تره یا شوهرتهرکدومشون منطقی ترن به اون بگو حتمااااااا

عزیز دلم شما خانم پاک و ارزشمندی هستی با حرف یه مرد کثیف خودت رو زیر سوال نبر.

یکی از کاربرها همچین تجربه ای داشت که به نظرم برخورد بسیار خوبی با آقای مزاحم کرده بود

اگر با این آقا راحت باشی و اصطلاحا بهش رو بدی ممکنه همسرش که خواهر شوهرت هست بفهمه و زندگی ات با شوهرت به فنا بره و با بی آبرویی از هم بپاشه + این مزاحم هم اگر مرد زندگی بود که پای زن خودش می نشست دنیا هم که پول داشته باشه وقتی اخلاق زندگی زناشویی بلد نیست ذره ای نمی ارزد و ارزش شما خیلی بیشتر از این حرف هاست. در نتیجه احتیاط کن که نشوی از اینجا مونده و از اونجا رونده.

صد در صد خیلی خشک و رسمی جوابش رو بده و حتما بگو نه!!!! به هیچ وجه هم از همسرت و خانواده اش بد گویی نکن تا از صحبتت سو استفاده نکنه و بعدا اگر روزی همسرت فهمید به پاکی شما ایمان بیاره و همیشه شما رو بزاره روی چشم اش. 

الحمدلله 

براش پیام بده قشنگ بشورش پهنش کن تو آفتاب مرتیکه حیض چون پول داره باید حریم خصوصی پابذاره. پس حکم خدا چی بهش بگو اگه یبار دیگه پیام بیاد روگوشیم از چش تو میبینم میرم به شوهرم میگم بگوتو لیاقت نداری اعصاب شوهرمو بخاطرت خراب کنم میدم داداشام وفک وفامیلام. نصفت کنن

دیروز بهش زنگ زدم پشت گوشی جیغ زدم داد بیداد کردم بهش فوش دادم نفرین کردم تهدید کردم ولی کو گوش شنوا

عزیزززم شرمنده حس میکنم زیادیم دلت نمیاد ردش کنیا😐😐چرا زنگ زدی بهش😐خب پیام میداد بلاک میکردی باز پیام میداد باز بلاک میکردی زنگ میزد میدادی تو لیست سیاه خیلی زنگ میزد گوشیتو خاموش میکردی دو روز😐

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

خیلی سخته ولی چندتا راهکار میدم توکل بخدا

اول اینکه تا حد الامکاان روابط کم کنید و تو مهمونی ها حتی شرکت نکنید تا باهاش رو در رو بشین 

به هیچ وجه براش چای میوه پذیرایی نکنید در مهمونی ها یا خونه خودتون به همسر بگین

بعد یه مدت همسرتون میگه چرا اینجور میکنی هرجا اینا باشن میگی نریم ، بگو احساس میکنم هیز فقط همین

بهش یه پیام بلند بالا بنویسید و بگین من بسیار همسرمو دوس دارمو خجالت بکش وگرنه کاری میکنم که سرتو نگیری بالا و دستی دستی زندگیت خراب نکن

قبل این که بهش چیزی بین حتما از پیامهاش پرینت بگیرید نمیدونم چطوری ولی حتما مدرک نگه دارید

بعد بهش بگین که پیامات پرینت کردم بخای دست از پا خطا کنی میرم شکایت ......

فعلا به خانمش و شوهرتون چیزی نگین 

سکوت نکنید که وقیح تر میشه کار بجای باریک میکشه

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...