2777
2789
عنوان

بورس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 52 پست

چقدر میگن که خونه ماشین طلا نفروشین بزارید تو بورس

اخه وقتی بازیشو بلد نیستید چرا خودتونو بیچاره میکنید...

جالبه بقیه رم ترغیب میکنن که اره بورس فلانه و بیسار...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نصفش و از فروردین نصفشم قبل این قرمز بازی ها  

خب هنوز زوده که خودتونو باختید یه کم صبر کنید درست میشه

ولی اگه درست شد دیگه طمع نکنید پول اصلیتونو بکشید بیرون فقط پس اندازو باید بزارید

خونه ماشین جزو سرمایه ایی نیست ک تو بورس باهاش کار کنی😒

اره خدا بهم رحم کرد البته ۱۶۰میلیون گذاشتم تو بورس،،،۸۰تومنشو قبل از ریزش کشیدم ۸۰تومن مونده هر روز هم داره کمتر و کمتر میشه

از اول اخرش معلوم بود ولی کی گوش داد 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
چقدر میگن که خونه ماشین طلا نفروشین بزارید تو بورس اخه وقتی بازیشو بلد نیستید چرا خودتونو بیچاره ...

اصلا کسی بازیش هم بلده کسی نباید کل داراییشو بذاره اشتباه محضه

اونایی ک میامدم تاپیک میزدنن سهمم رو چه قیمتی بزارم بخرم یا بفروشم یعتی در این حد هیچی بلد نبودن الا ...

اتقدر به من توهین کردن که والا دلم میخواد بگم حقشونه😑

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

عزیزم اگه از فروردین وارد شدید که پس سود هم داده به شما، اگرم قبل اصلاح شاخص ورود کردین مثل خیلی از مردم بازم نگران نباشید چون بلاخره برمیگرده و جبران میشه. سلامتی تون مهم تره، پول برمیگرده 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
عزیزم اگه از فروردین وارد شدید که پس سود هم داده به شما، اگرم قبل اصلاح شاخص ورود کردین مثل خیلی از ...

راستش شوهرم حقیقتش و نمیگه چقدر سود کرده میگه معلوم نیست از وقتی هم که این اوضاع پیش اومده میگه از اصل پول ضرر کردیم