2777
2789
عنوان

بورس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 52 پست
اینا منظورشون بازار فارکس هست، که خطرات بیشتری داره هر کاری بلدی و تجربه میخاد

اگر نمیدونید لطفا بقیه رو الکی ریپلای نکنید بخدا کسی معترض نمیشه که چرا جواب دادین چرا ندادین..یه کم اطلاعات داشته باشین میدونید که فارکس با چیزی که من میگم متفاوته...در مورد کامنت دوم هم بهتون بگم که شرایطی که به خاطر کرونا بوجود اومد کاملا متفاوت تر از بلایی بود که سر بورس ایران میاد...بله ما تقریبا یه مدت کوتاهیی سود خیلی کمی داشتیم ولیکن اصل سرمایه سرجاش بود...من بارها تو این سایت به دوستان معرفی کردمو انجام دادن ولی ایا شخصی که تو خوزستان میشنوه میره اتجام میده سودی داره واسم؟؟چرا فقط دوست دارین حرف بزنین تموم حرفی که من اینجا به کسی زدم این بوده که برید بپرسید انجام بدید‌‌..همین الانشم کل استان البرز زیر گروه ما میچرخه تو قسمت خصوصی هزارتا پیام دارم که حتی یدونشم از اطراف من نبوده ولی من راهنماییشون کردم..دگ در مورد بورس ایران جمله های اخرتون جواب خودتونه...گول دولتو خوردم...

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نمیدونید لطفا بقیه رو الکی ریپلای نکنید بخدا کسی معترض نمیشه که چرا جواب دادین چرا ندادین..یه کم ...

اما اومدن چیکار کردن که مردم به ضررشون نشه؟؟سهامارو تبدیل به سبد سهام کردن و خیلی سریع به روال قبل برگشت..اما خودتون تو حرفتون میگین حقه دولت گول دولت...من گفتنیارو میگم حالا هرکی میخواد باور کنه نسخواد نکنه...بواسطه ی نزدیکیم به یه سری ادم کاربلد دارم میگم...بورس ایران حبابی بیش نیس

اگر نمیدونید لطفا بقیه رو الکی ریپلای نکنید بخدا کسی معترض نمیشه که چرا جواب دادین چرا ندادین..یه کم ...

من قصد توهین نداشتم، چون بازار سهام خارجی، همیشه منظورشون بازار فارکس بوده، جالب شد قضیه، پس منم میام پی وی تون بپرسم ببینم قضیه چیه😅

چون خرید از بازار سهام دیگر کشورها سختیهای خودش رو داره

من اگر گفتم گول دولت رو خوردم منظورم اینه اعتماد به دارا دوم و دارا سوم کردم، وگرنه مشکلی ندارم،😊

منتطرم بیاد پائین تر اینبار درست وارد شم😊

ولی میام پی وی که زحمت بکشید بازار سهام خودتون رو بهم معرفی کنید، چون من از سازوکار بازارهای مالی خوشم اومده😊

من قصد توهین نداشتم، چون بازار سهام خارجی، همیشه منظورشون بازار فارکس بوده، جالب شد قضیه، پس منم میا ...

من کاری به توهین کردن نداشتم فقط یه حرفی میزنید باعث میشه یک نفر اگر میخواست بررسی هم بکنه  بی خیال شه..جالبم اینه همه فک میکنن فارکسه

من کاری به توهین کردن نداشتم فقط یه حرفی میزنید باعث میشه یک نفر اگر میخواست بررسی هم بکنه  بی ...

آخه شناخته شد نیست این روش،براتون درخواست دوستی دادم لطفا قبول کنید، سپاس😊

۱۲۰ بجز عرضه اولیه شوهرم راستش و نمیگه معلومه زیاد ضرر کرده دارم دق میکنم 

هممون ضرر کردیم صبر داشته باشید نفروشید

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
آخه شناخته شد نیست این روش،براتون درخواست دوستی دادم لطفا قبول کنید، سپاس😊

بله فقط دیر جواب دادن منو بی احترامی تلقی نکنید سوالتون رو بزارید تا اخر شب جواب میدم