2777
2789
عنوان

بورس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 52 پست
دوستانی که ضرر کردن که متاسفم براشون...اما دوستانی که تازه تو فکرشونه تو بورس ایران فعالیت کنن دوستا ...

تو خوده ناف امریکا هم اوضاع بورس همینه.

همین چند وقت پیش داشت سقوط میکرد که سرمایه ترامپ نجاتش داد

سهام وطنی میخرن که دستشون به جایی بند نیست وای به حال خارجیش

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

اونایی ک میامدم تاپیک میزدنن سهمم رو چه قیمتی بزارم بخرم یا بفروشم یعتی در این حد هیچی بلد نبودن الا ...

یکی اومده بود میگفت چه جوری بورس بخرم.

فک کن بوررررس بخررررم

بعد من گفتم تورو خدا تو نیا

فحش کشید بهم که مگه ارث باباته فلان و بهمان

یه سری هم اومدن گفتن بخیلی و این حرفا

فک کن همونا گله ای اومدن الانم اینجوری گله ای دارن میرن بیرون سرمایه ماهم به باد میره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو خوده ناف امریکا هم اوضاع بورس همینه. همین چند وقت پیش داشت سقوط میکرد که سرمایه ترامپ نجاتش داد ...

نه والا اگه من ۲ ساله خریدم نه وضعش مث بورس ایرانه نه سقوط کرده بود

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
خوبه برن دیگه پیداشون نشه هر چند سبز شه دوباره میان تو صفا

همون دیگه اگه برن که خوبه

۴روز بعد دوباره میان

اینایی که میگن بکشین پولتونو بیرون چند ساله توی بورسن که انقدر واردن دارن نصیحت میکنن.چرا دخالت میکنین .اینایی که مفت بفروشن سهم ارزندشون با مفت بری نصیب حقوقیای گرگ صفت میشه.چرا راجع ب چیزی که نمیدونین نظر میدین.نفروشین فعلا هیچ کاری نکنین فقط تماشا میکنیم به زمان می‌سپاریم.با حرص و جوش هم چیزی درست نمیشه

راستش شوهرم حقیقتش و نمیگه چقدر سود کرده میگه معلوم نیست از وقتی هم که این اوضاع پیش اومده میگه از ا ...

کی وارد بورس شدین،؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

نه والا اگه من ۲ ساله خریدم نه وضعش مث بورس ایرانه نه سقوط کرده بود

شما هر بازاری سهام خریده بودید توی ریزشهای بازارهای جهانی بخاطر کرونا همین افت رو تجربه کرده بودید، 

حالا میخایید از معرفی عضو یا زیرمجموعه گیری پورسانت کسب کنید دیگه چرا بازار ایران رو زیر سوال میبرید،

بازار ایران قشنگ اصلاح زمانی فرسایشی مرداد ماه نشون داده که بازار کشش بالاتر رفتن نداره، ولی طمع نمیزاره حتی باتجربه ها جلوی خودشون رو بگیرن چه به برسه به نابلدها، 

من خودم یکساله توی بورسم، نصف سرمایه م رو اوایل مرداد نقد کرده بودم بخاطر اینکه آلارمهای اصلاح واضح بود، 

ولی خوب با توجه به حقه بازی دولت این ریزش ۲۵درصدی رو انتظار نداشتم، طمع باعث شد گول حرفهای دولت رو بخورم و نصف سرمایه م مونده توی بورس