بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ایرادی ندارم .ولی خب احساس م کنم مسخرم می کنند. خیلی ممنونم حتما می خونم
اعتماد به نفسو ببر بالا پس وقتی ایراد نداری هیچکس حق نداره مسخره کنه اگه یه زندگی خوب و موفق میخای اعتماد به نفس داشته باش خودتو قبول داشته باش به هیچ احدی وابسته نباش حرف هیچکس هم رو آرامشت تاثیر نذاره اگه یه خانوم موفق و با اعتماد ب نفس باشی هیچکس به خودش اجازه نمیده مسخره کنه یا بهت بگه چرا ازدواج نکردی همه میگن ببین طرف موفقه شوهر میخاد چیکار خودش از پس زندگیش بر میاد پس خیلی رو خودت کار کن گلم جلوی جنس مخالف هم خیلی قوی باش چون پسرا جذب اعتماد ب نفس و اخلاق طرف میشن قیافه بعد یه مدت تکراری میشه یا تا یه سنی قیافه آدم دیگه زیبایی قبل رو نداره پس تقویت کن اینارو که گفتم ایشالله که خوشبخت میشی
ازدواج اصلا به سن ربط نداره هروقت یه پسر با جنم و با اخلاق و با درک و خانواده دار اومد خاستگاریت اونوقت ازدواج کن انتخابت که درست باشه یه عمر آرامش داری ولی امان از روزی که انتخاب اشتباه کنی نه خودت آرامش داری نه خانوادت حرف دیگرانم اصلا واست مهم نباشه چون خاله و عمه و دایی و عمو نمیان زندگی آینده ی ماها رو تضمین کنن